Friday, August 31, 2012

me as mak andam : makeup sanding dila 22.08.2012 pendang, kedah

assalamualaikum

yeay kali ni makeupkan dila..act fyna pernah makeupkan dila masa dia tunang dulu..dila sangat comel so excited gila nak conteng muka dila lagi sekali hehe

act dila ambik pakej baju and ada pakej makeup sekali tapi dila cakap dia nak ambik fyna sebab puas hati sikit..thanks dila =)


kulit dila dah banyak improve dari dulu..hehe so senangla nak makeupkan
dila tak req apa pon so fyna makeupkan sesuka hati..and agak tebal sikit la dari tunang =)


oh my face
malas pakai eyeliner haha sebab otw ke rumah dila fyna tido je dalam kereta and makeup pon dalam kereta =P



dila sangat comel!



if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com


9 comments:

Innanie | Ariffin said...

cantiknya pengantin. comel!
fyna dah memang cantik lah. natural beauty gtew!

spellcaster said...

comelnya <3

boni kacak said...

jadi comel pengantin tu..

nuruashia said...

cntek laa make up tu..sesuai je ngn bju pgantin..superb! ehhehe

aku eryati said...

cantik mekap fyna ni..sedap aje

ZRN said...

baju dia cantikkkk sgt!! make up pun sweet je. nice :D

duniafana said...

comei comei comei comei

Cik Eka said...

cntiknyaa..mekap dia pun cntikla..suka

Eyla_alfateh said...

comel nyer dilla :) great job fyna ^^