Thursday, August 30, 2012

me as mak andam : makeup nikah rosmie 21.08.2012 yan kedah

assalamualaikum

lepas makeupkan zehan di sungai petani..rushing ke yan untuk makeupkan rosmie..memang masa suntuk gila kot but still fyna buat terbaik untuk rosmie

ini makeup nikah..so makeup light-light je la =) kulit rosmie memang flawless..sangat cntik..so sangat senang la makeupkan rosmie ni

gambar ni je ada sebab nak pergi makeuk di alor setar pulak

wait for my next entry =)


all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

3 comments:

boni kacak said...

cantik hasilnya..

CIK JATT said...

series cantik!

Rossnie said...

thanks fyna for the nice touched :)