Tuesday, August 28, 2012

makeover my lovely maksu

assalamualaikum

raya baru ni..maksu fyna yang tinggal di seremban datang beraya di rumah..time tu fyna baru je balik dari makeup cust then maksu and family datang

maksu cakap dia datang dengan muka togel..langsung tak pakai apa-apa makeup sebab nak menadah muka dekat fyna ahahaha sempoi lah maksu

maksu adik mak fyna..memang sangat cantik persis anak dara..kiteorng yang anak dara ni pon kalah tauuuuuu

maksu fyna dah berumur 30 lebih..anak 4 orang and anak sulong umur 18 tapi still maksu maintain cantik..dari dulu sangat jeles dengan maksu

30 mnit jugak lah makeupkan maksu sambil terangkan macam mana nak makeup semua...

makeover kali ni maksu mintak makeup yang vogue gitu..sebab baru lah namanya makeover kata maksu..bulu mata pon nak yang panjang gila..

before


after



maksu cakap tak terasa pon pakai bedak di muka..rasa ringan and terus suruh fyna beli barang yang fyna guna kat maksu hehe

what say you?




14 comments:

Cik Suheela said...

cutenya maksu fyna...maintain je cun..

cik chinta said...

Peh, ni mmg cun

Cik Cammy Lia said...

muke maksu awk cm familiar lah.

Chikova_Airashii said...

mcm iras RCW skit pon ada lepas mekap!

ayut said...

Cantik!nmpk make over ye :)

mieya syamirah said...

waah! mcm RCW la!

cik dyla said...

mcm rozita che wan!

Salwati Sapei said...

haha..cun ..like RCW..;)

Salwati Sapei said...

brg make up ape yg maksu fyna request..share lahh..hehemane taw nk try nanty;):)

starzieti said...

cantiknye maksu sis fyna ! ade iras2 rozita che wan. :D

O'gosh Iskandar said...

cantiknya....bulu mata yang kata panjang gila tu pun x nampak over...apa rahsia penjagaan wajah dan badan maksu fyna tu..maintain slim dan gojes je..

Fatin Nadia said...

cantik..

Cheida_Mymee said...

Rozita che wan ka? hahaha

boni kacak said...

wah..bertambah berseri2 muka dia..