Monday, August 27, 2012

iftar with famliy

assalamualaikum

act entry pasal iftar ni adik fyna dah update dekat blog dia..laju betoi! padahal fyna yang nak update mula-mula..tapi sebab bz ya hamat dekat ofis ni..tergendala lah sebentar

act dari kecik kiteorang memang dah biasa berbuka puasa di hotel..bukanlah tiap hari..cuma sehari dalam bulan puasa tu..bukan apa..berbuka dekat hotel ni memang puas hati..makanan pon banyak

selalunya Hotel Seri Malaysia lah yang menjadi pilihan kami sekeluarga..RM35 sekepala memang puas hati..makanan banyak sangat,,and banyak pilihan..ada laksa,bihun,nasik,nasik kerabu, cucur,ais kacang, kambing and lembu bakar, gado-gado, pecal, bubur, aneka jenis lauk..air banyak jenis..banyak lahi lah..kueh raya pon ada hahaha..so amat berbaloi la rm35 tu kan..sedap pulak tu..tempat pon selesa..

alhamdulilah dengan rezeki yang melimpah ruah..fyna dapat belanja whole famly untuk berbuka..memang niat nak belanja 1 famly untuk berbuka masa awal puasa dulu..dengan kenaikan gaji..cek dari nuffnang..duit niaga lagi..alhamdulilah la..rezeki banyak tahun ni..mak ayah tak payah susah-susah dah =')


bab makan serahlah kepada kami adik beradik..selagi tak full meja..selagi tu tak cukup buahahah


couple seat for mummy and daddy..wah! romantik gitu
tapi ayah cakap..meja kecik ni..tak cukup lagi nak letak pinggan..ahha







kebetulan family emi, adik mak datang tido dekat rumah..so bawak sekali..baru lah meriah =)


perkara paling berharga ialah melihat orang yang kita sayang tersenyum gembira =)

adik fyna pon ada update entry pasal ni..heheh check her blog =)

tc guys!

5 comments:

khairul akmal bin azman said...

alhamdulilah...
berkat belanje family..
adik fyna single lg kaa?

boni kacak said...

wah.. bestkan berbuka bersama keluarga yang tersayang.. jeles tgk.. hehe

♥nurul♥ said...

meriah kan klu makan ramai2 hehe

ika said...

kak fyna nmpak berisi sket.. tp just nice.. oke la.. x kurus sgt.. hhehe..

nuruashia said...

amboiiii..bile nk blnje nuru? eehheheh