Wednesday, August 15, 2012

circle shawl is a trend!

assalamualaikum

pagi-pagi datang ofis dengan pantas update pasal this awesome circle shawl

fyna dapat 2 helai circle shawl ni and agak lama jugak fyna fikir macam mana nak pakai ni hahaha..

circle shawl ni dia bulat tau..so tak ada penghuijung

1st pic fyna pakai just lilit-lilit and i love it! 
even benbentuk bulat je stil boleh gayakan dengan cantik..and boleh menutup dada if you guys want

alah sekarang ni trend may lilit je kan..orang pon dah tak kisah..kalau pakai dengan baju raya [on cantik ni style macam ni ..=D



2nd turban style

ambik circle shawl..lilit-lilit..wallah! jadi terus..tak payah nak tengok tutorial apa dah..sebab bila dah bentuk bulat..amatlah senang untuk buat turban ni

kalau pergi dinner memang sesuai lah kan..baru nampak vogue!



this owner sangatlah kreatif sebab sekarang musim color block so dia gabungkan warna yang cantik and striking! i love it!

where to buy?

price?
RM20 - RM25

happy shopping guys!




for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@ yahoo.com 
atau facebook page 

5 comments:

Mira Adzlia said...

cantek :)

~Fara~ said...

canteknya make up fyna tu.. like!!

Rara Nasiha said...

sukanya. nak terjah la fb die :)

Azueriena Norash said...

fyna pakai aper pun cantik & cute jerkk kak azue nengok...

Eyeme said...

cantik n senang nak match :D


Selamat berpuasa n selamat hari raya fyna!