Wednesday, August 15, 2012

AFTER 10 YEARS...

assalamualaikum

2012 genap 10 tahun  geng PPN SMTSP2 buat reunion balik

rindunya zaman sekolah dulu..rajin ponteng class..kalau subject / cikgu tak best..mesti ada yang keluar pergi kantin sekolah untuk makan..jahatnyaa..tak berkat tau! hahaha

time perhimpunan..pergi awal ke sekolah then dok dalam toilet sampai habis perhimpunan..terok betol

budak hostel kenapa suka tido ek? bunyi loceng rehat je semua pelok meja..tidooooo... baik tido dari makan dekat kantin

pergi prep malam bukan study tapi bersembang and round-round class

budak backdrop selalu ponteng class..pergi backdrop dok sembang je =.=

akhir tahun pakat buat persembahan...fyna hasut 1 dorm nanyi lagu back street boys,,wahaha..dengan pakai baju adik sekolah angkat masing-masing..dengan tie nya,,gila lah..hahaha 

ah rindunya time tu..kalau boleh pusing balik..nak semua kenangan tu balik..tapi tak mau study and exam..boleh? haha

lepas 10 tahun beriftar di cinta sayang golf & country resort pada 11.08.2012

semuanya bawak laki and baby..fyna bawak bodyguard (adik-adk) pom bolehhh


*love*


hero of the day..haris! comel sgt


berbaloi i bayar rm120 tau =.=


ni muka sexy..


lyza! love her..!


dini yang cantik and flawlesss sangat and makin berseri sejak jadi ibu


anak dini gebunya


bodyguard

rindu nak jumpa lagi

=.='

next 10 years fyna pon nak bawak anak jugak! haha



7 comments:

Sarah Harun said...

lyza tu sebijik muka mcm ex classmate saya mase blaja kt Poli. klakar lak tgk.hehe. tp ok la sis n kwn2 msh contact. saya pula rindu kwn2 saya yg dh lost contact. jumpa bape kerat je.huhu

Salwati Sapei said...

hi dear fyna, ai nk add u dlm FB, but confius mane stu yg pure..hehe, u dah tukar pic profile ke??

Rara Nasiha said...

suka tengok muka u. cantik :)

MiSz fiFiEyQa said...

tetibe rindu jugak kat kawan2 skolah..sobs
tapi ni belum 10 tahun lagi..tapi da ade yg kawen la tunang la yg da ade anak pun ade..
Diri sendiri jugak yg masih solo..haha

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh! bestnyer reunion camni :)

O'gosh said...

bestnya...lama dh x pegi reunion sekolah...

hanabunga said...

Betul la kak,kenapa eh budak hostel kuat tidur?hana pun tertanya2 sampai sekarang. Sebab hana pun budak hostel jugak. hee :D