Monday, July 2, 2012

with love WHITESOOT

assalamualaikum

dalam berpakaian
bagi fyna LESS IS MORE..
and yang paling penting ialah SELESA 
and KEMAS!

so that
i fall in love with WHITESOOT

what is WHITESOOT?

online shopping..baju sangatlah cantik and sophisticated! awww im so in love..kemas selesa..harga murah. jahitan kemas..material kain bagus..what else? 100% berpuas hati

i got 3 pieces of cloth from WHITESOOT

but today fyna review satu dulu ye

my fav one


purple love!


cuaca time ni sangat panas! but baju ni sangat selesa and tak panas..which is good!
act baju ni paras peha..and kembang di bawah..later fyna upload full baju ni sebab my laptop rosak and i cant wait nak tunjuk thid gorgeous top!

so if you guys can see dekat pingang ada macam tali..so tali tu diikat di pingang untuk nampak kan baju tu tak kosong and nak look more funky =D

meterial best
tak panas
susah kedut
warna cantik!

where to buy?

ha 1 more
selalunya online shop diorang akan update baju baru sekali dalam sebulan

but WHITESOOT update new arrival ( top,dress,bottom)
EVERYDAY @ 8PM!


JOM SHOPPING!

11 comments:

mira maisara said...

comel kaler die.. :D

chemija said...

tudong akak tu labuh la, beli kat mana ye?

msredcheesecake said...

Cun dress tu... Ke yg pakainya yg buat dress tu jadi cun?

awek retro said...

cantik :)

sYiRa LoKMaN said...

awesome ^_^

skulluv said...

comel jgk pakai gitu yeh.nak try gf tgkla.hehe

O'gosh said...

mmg best whitesoot ni...

vixennie said...

tudung tu yg lawa.. beli katne?

khairul akmal bin azman said...

spec smart ..

tp..
jgn marah yer..
baju cam ketat sgt la fyna..

sorry terkomen pedas

shiffa said...

tudung lawa sgt...sis beli kt na eh? (=

nizatus syahida said...

nakkk tudung tuuu !! hehe
nak tanye sis beli kat mane ..=)