Monday, July 9, 2012

review : Eau De Parfum | SimplySiti PURE

assalamualaikum

sejak bau perfume SimplySiti haritu terus bermimpi nak beli..fyna ni jarang minat dengan perfume.tapi yang ni kena dengan taste fyna..bau lembut..tak sakit hidung haha..sebulan mengidam baru boleh beli sebab adik fyna cakap perfume yang 5 tahun tu pon tak habis lagi..finee

PURE


so dalam 3 jenis..yang ni paling kena dengan fyna

harga :
RM69 kot

botol sangatlah cantik!

bau dia sangat lah wangiii

lembut je bau dia

tapi

bau dia tak lama pun =( kena 2 kali sembur jugak la..ni bagi pendapat fyna la..pendapat orang lain tak tahu lah ye..HIDUNG lain-lain haha

so far fyna agak berpuas hati lah..and dalam seminggu fyna hanya pakai sekali..tu pun kalau ingat =.=



haritu pergi test perfume kat sasa..perfume ni yang manjadi idaman kalbu
bau memang melekat sehari la..sangat wangi and manis!
bila nak beli tah? 
hmmm

8 comments:

::cik asha:: said...

aisha pakai Paris Hilton Heiress tu..bau mmg sangat wangi dan tahan lama..suka sangat2..
=)

Hani Shaklee said...

perempuan takleh pakai minyak wangi kuat2..cukup utk bau diri sendiri aje fyna.. haram.. jatuh berdosa kat situ.. wangi-wangian yg lebih2 utk dengan suami aje..

Rara Nasiha said...

Hai Fyna, I pengguna Heiress by Paris tu tau. serious wangi. bau tahan lama. beli lahh :)

mira maisara said...

haha akk fyna ..tertarik dgn ayt HIDUNG lain lain.hehe

Sarah Harun said...

Cpt hilang ke bau simply siti ni Sis. sbb mcm sarah lak klu pakai bau x hilang2.hehe. lagi satu bau perfume britney spears pun sarah suka. satu hari pun mmg x hilang. yg paris hilton punye ni mcm nk try je. =)

LELAKI INI said...

huhuh
ala..69 tak mahal sgt..
tuye yg bau tak tahan lama sgt

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

perfumed paris mmglah wangiii..harga pun 'bez' huuu i pn xde perfumed berjenama2 ni uwaaa T_T'

Miss A said...

omgggg, saya suka gila okay perfume paris hilton ni! sumpah suka! sekarang guna can can by PH jugak. ni tunggu ada duit nanti lah. hihi :3