Wednesday, July 11, 2012

orange blouse with leopard details from WHITESOOT

assalamulaikum

another review from my fav blogshop

for those yang tak tau lagi pasal WHITESOOT ni..kena tau! sebab WHITESOOT ni blogshop yang different from others..diorang punya baju memang up to date

 Inspired by fashion bloggers, runways and everyday fashionistas on the street, our designs are lovingly hand-picked for not only its style and quality, but also its practicality and affordability.

mereka menyediakan baju untuk corporate wear, party wear and casual wear..

so im wearing my fav orange blouse with leopard details from WHITESOOT..

baru dapat terus jadi fav
psssstttt
pakai baju ni boleh nampak kurus tau!







see the leopard details..sangat cantik and nampak mahal kan? padahal murah je baju ni =D

sangat selesa

nampak glamour


tak jarang

boleh pakai 2 cara..dengan seluar or skirt..sebab baju ni dia panjang hingga paras peha





setiap hari WAJIB tengok website WHITESOOT sebab diorang update baju baru SETIAP HARI! wah! sebab tak nak ketinggalan kan =)






for those yang bagi barang untuk review..fyna akan buat..jangan risau..cuma kena ikut giliran =)




8 comments:

O'gosh said...

cantiknya....bila tgk fyna punya atyling orange baru nampak orange tu cantik....huhu

Gadis Gingsul said...

mimiiiieee cantikkk

keyboardkecik said...

lompat si katak lompat

khairul akmal bin azman said...

promote adik sendiri nampak.

Ninie said...

lawa lah adik kak fyna ni. suka tgk dia senyum. hehe btw klu kak fyna tak keberatan, blh tak share kat blog kak fyna cara penjagaan rmbut adik kak fyna atau kak fyna sndr? lawa rmbut dia, lebat n pnjg.

rambut sy bila pnjg je selalu gugur. macam mana eh? ada pape tips tak? thanks kak fyna ^_^

KA ( Klik Aje! ) said...

Tahniah dari KA, anda telah terpilih senarai "19 Blogger Feymes Wanita Cantik Di Malaysia"... Sila komen Sila klik aje link 19 Blogger Feymes Wanita Cantik Di Malaysia di bawah ni.
http://www.klik-aje.com/2012/07/19-blogger-feymes-wanita-cantik-di.html

liyana said...

saya setuju dgn ninie. cantik betul rambut die. rambut saya panjang tapi gugur. macam-macam cara dah cuba.

zeyeyey said...

Hehe kak Mimie chubby . Tapi tetap omeyy :-D