Tuesday, July 3, 2012

OOTD : ORANGE!


assalamualaikum

i love orange! for those yang kulit kuning macam fyna..warna panas sangat sesuai untuk korang..dia boleh buat kulit korang cerah and berseri.
=D










cardigan :  somerset bay






ada orang cakap..fyna muka tak malu berposing depan kedai dekat mall =.=
fyna suka tangkap gambar dalam mall sebab warna gambar akan cantik

so lepas ni kita posing outdoor pulak la nooooooooooooo..

=D

15 comments:

Nuratika said...

bila la Ika boleh pose macam tu kan..hak3 ;D
gambar sgt smart :)

Norshakila said...

kak fyna pe salahnya posing dkt mall. hee tp kalau sy pun malu gak hee. rasa mcm org tengok jerr. :P tp sis i like ur style. cntik je :)

Rara Nasiha said...

orange sesuai dengan you :)

SadeeStyle said...

woww you look so pretty! i love your hijab

MiSz fiFiEyQa said...

cantiknye!!simply gojes!
Sy sebenarnye x brani nak pakai color terang2 ni..takut x kena dgn kulit..
Tapi sy ade try 1 dress oren ni..xde la teruk sgt..ehehe

Cik Suheela said...

fyna...kite pon sukeeee oren...and mostly baju kurung kite byk oren :D

laskar pelangi said...

A'a..sesuai sgt awak dgn oren;)

khairul akmal bin azman said...

gua suke ruangan tips kurus dlm blog ni...


hahaha..

bagus2..
bg tips bebanyak sikit!

Gadis Gingsul said...

Waahhh..akak fyna makin gemoook makin cantik pulaaa [:

Cik Yuyun Nadira said...

i loike pic kedua dri atas n kedua dari bawah ^^,

ain dzaya said...

lately ain lebih suka pada dress yg bright kaler..entahla kenape...


CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
Jiwa daku sedang berperang

wana wazm said...

wahh,warne oren sangat sesuai ngan sis. cantik! ^^

Panglima Arep said...

you're around penang right? nice for the orange... ;)

NadyaBubble said...

Beautiful :)

Cik Aya said...

cantik pose..hehe