Tuesday, July 10, 2012

new banner from my best friend ..pssstt she's a top model

assalamualaikum

old banner 


new banner!
yeay!


cantik tak banner baru fyna? hehehehe
fyna buat sendiri? jangan harapla..haha tak sempat pon nak buat
tapi
my bestfren yang buatkan..
thanks ida!
i love it *hugs*

siapa ida ni? ok lah men nak introduce sikit =D

ida ni model yang makin meningkat naik..owh dia ada twin..iena..muka lebih kurang je,,sampai tak tau mana satu ida and iena....both model yang rajin keluar majalah and paper..




cantik kan?

ingat lagi back 2009..me and ida selalu ym and webcam..and time tu kiteorang selalu bersembang pasal photoshoot..both of us teringin nak jugak feeling ala-ala model..but then

alhamdulilah

we both dapat merasa semua itu cuma fyna pencen awal sebab time tu tengah sarat mengandung..eh? hahaha..fyna just suka-suka je posing-posing ni..bila dah tau tu bukan minat fyna..fyna stop..but then ida and iena terus maju ke depan..alhamdulilah.and diorang tak pernah pon sombong..sangat frendly macam mula-mula fyna kenal diorang dulu
and seronok bila kami masih lagi rapat sampai sekarang..alhamdulilah

eh

check their blog too..ada jugak tips kecantikan and tips untuk jadi model =D

this blog diorang tulis novel..best!


9 comments:

leylariff said...

wahh..
ntong la sis..

Phat said...

wah best nye..phat nak gak ahakss

Cik Aya said...

haha...cantik banner baru..:p

roziahojijie said...

Cantiknye header baruu :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

heee thx fyna..terharu i bace entry u :')

Sarah Harun said...

bestnya sis ade kwn popular. siap bt banner g. teringin gak sarah nk bt banner.hoho

khairul akmal bin azman said...

banyak sgt pompuan lawa sgt..

rambang mata jap!

haz said...

waahh cantiknyaa ^^

Syafiqah Hashim said...

kak fyna pun sesuai jadi model! tapi lebih prefer MUA je lahh...ehehee..
kak fyna terer make up ^^