Monday, July 23, 2012

My "FAVORITE" Contact Lens

assalamualaikum

contact lens is a must la kalau nak cantik sikit kan..kot kot la nak kenyit-kenyit mata time interview ke time nak mengorat ke..hahaha

bagi fyna..fyna tak lah pakai contact 24 jam..gila lah tu..sometime mata pon kena rehat

know what even power mata fyna 250/250..tapi fyna pakai contact yang 0 power =D 

so dalam banyak-banyak lens yang fyna dah beli fyna sekarang stick dekat 1 lens ni je..lens lain fyna memang dah jaranggggggggggggggg sangat pakai

Sugar Candy HAZEL 

14.5mm

my fav!

sorry picture kali ni LOW quality sebab guna my hp je =.=





ok maybe dalam gambar tak berapa nampak kan..insyallah if ada masa fyna akan snap pic contact ni dari dekat ok =D

why im so in love with this contact

1st : the color..sangat terang if dekat natural light..tapi terang yang natural lah ye..tak lah macam mata kucing..color cantik and ada gelung hitang dekat luar..maybe ada yang tak berapa suka sebab ada gelung tu but trust me gelung tu lah yang buatkan mata lebih besar

14.5mm sahaja but bagi fyna this is more than enough untuk nampak kan mata fyna besar..

kulit fyna jenis kuning so kulit kuning memang sangat sesuai dengan warna yang panas..warna hazel ni warna panas so fyna rasa contact ni compliment my skin lah..nampak lebih cerah

selesa! contact paling selesa fyna pernah ada..

fyna highly recommended this contact lense for those yang nak nampak natural but stil orang perasan yang korang pakai lens

ehem plus dah nak raya kan? why not kali ni try contact ni pulak sebab i know banyak yang lebih suka contact lens yang natural kan? yang ni pon natural it just lain sikit sebab ada gelung

trust me its really pretty!

ok where to buy?
fyna ada jual!
yeay!

rm25 only for 1pcs

eh bukan ada warna ni aje k


ada 5 warna

click the color untuk lihat gambar lebih jelas


now ada promosi
beli 5 contact lense RM 100 and free lagi 1 contact lens!

for more info tengok page fyna





7 comments:

Ninie said...

dah dpt contact lens ni warna violet. heheh ingatkan bila diameter 14.5 tak ada beza pape kat mata. rupanya tak. mata nmpk besar. minat dgn contact lens ni sbb nmpk natural :D

Eqkin yawyaw said...

akak macam mana pon lawa! jeles sgt :'D

cik chinta said...

lm x pki lens sjk kawin. dlu klo bli kemain spi bp psg. psni bli dgn fyna la. bole dpt byk n jimat. ha8

sweety aulia kirana said...

Hye .fynaaa..clor black xd k??

sweety aulia kirana said...

Fna..akk nk odr yg black..npk natural ckit..bp nbo fna...oder direct trs

juanz said...

nape pakai lens yg xde power?

juanz said...

nape pakai lens yg xde power?