Friday, July 6, 2012

me as mak andam : makeup watin nikah,sanding,bertandang 2-3 jun di bukit mertajam

assalamulalaikum

2 hari berkampung di bukit mertajam pulau pinang

dengan baik hatinya watin sponsor kan hotel dekat fyna sebab kesian tengok fyna nak ulang alik..alhmdulilah tq watin!

watin memang dah sedia cantik..kulit cantik..tinggi lampai macam model..and badan cutting sangat lawa ok!

watin req makeup yang soft sahaja


makeup nikah

baju nikah watin sangat lawa ok! sangat-sangat lawa..tapi tak ada full dress pulak haha

ok act ni makeup sekali sanding..tapi untuk nikah fyna softkan dekat pipi and lips...sedaya upaya fyna makeup untuk sesuaikan ke masjid



makeup sanding

lepas balik dari masjid, touchup-touchup sikit untuk sanding pulak
fyna terangkan dengan pipi and lips


makeup bertandang

the next day seawal pukul 7pagi fyna dah ke rumah watin untuk makeup dia..1 jam je makeupkan watin sebab dia dah nak bertolak ke rumah pengantin pukul 8..sebab dah pernah makeupkan watin hari sebelum ni..so yang ni tak lama sangat makeup..

alhamdulilah watin suka dengan makeup fyna

watin kata semua puji lawa...flawless and tak nampak tebal

alhamdulilah

gambar ni je ada sebab laptop still dekat kedai =.=


all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com


8 comments:

Pka Rahim said...

cantik. suka tengok bahagian kening. pandai awak buat even tak cukur kening tu. meh la sikit. share petua. hehe ;))

Cik Anis said...

pic yang baju pink tu macam izreen azminda.. hehe.. cantik k.fyna make up ^^

mimie.. said...

naik terus seri pengantin lepas mekup tu..cantikk :)

Siti Shuhadah said...

cantik sgt !! gud job dear..

Norayu Yusof said...

cantik :)

khairul akmal bin azman said...

dapat income tue..!
terbaik la ang!

Fear'Ara said...

fyna , mekup nipis ... cantik .. natural ..shading tak buat ke? nose and overall face shading?

anne-mahazir said...

Hye Dear..nice make up! anyway plse visit my blog..TQ
http://anne-mahazir.blogspot.com