Saturday, July 21, 2012

me as mak andam : makeup tunang jun 24.06.2012 tampin, negeri sembilan

assalamualaikum

travel ke tampin negeri sembilan..paling jauh job yang fyna pergi
alhamdulilah rezeki..sambil buat job, sambil bercuti ke tempat orang,.kan? hehe selalu fyna hanya sampai di seremban je..kali ni ke tampin
1 famly hantar fyna ke negeri sembilan sebab kebetulan nak ambik mimi yang cuti sem di skudai johor

sehari before majlis fyna sampai di tampin..and jun ajak lunch dekat rumah dia..tq jun! dapat makan masakkan negeri sembilan..mak siap belajar lagi ada satu masakkan tu..amboi

then jun bawak kami ke hotel..alhamdulilah jun sponsored hotel..tq so much jun =')


before: kulit jun memang dah sedia flawless and cantik

req : soft


the makeup:
fyna guna warna natural sahaja..sesuaila dengan kulit hitam manis jun..waterline letak eyeliner putih untuk besarkan sikit mata jun



baru apply lip liner






tq jun for the cupcake and sponsored fyna banyak benda..alhamdulilah


all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com




4 comments:

Sayidah Nafisah Ruslan said...

cantiknya :)

cikcimi said...

As usual tangan fyna ni macam magic. Suka tengok. Cantek.

Juliet_iRa~" said...

cantiklah fyna make up!:)

berapa ek utk tunang n charge ke slgr?hihihi

nursarah puteri said...

fyna. duduk mana?.. xda buat personal make up class utk makeup diri sendiri ke?..