Sunday, July 22, 2012

me as mak andam : makeup tunang Eleeya 14.07.2012 di alor setar

assalamualaikum

ok ini penutup makeup sebelum puasa..waa fyna pon kena puasa makeup orang selama sebulan
ada tak yang jemu fyna asyik update entry pasal makeup je? hahaha
ok lepas ni dah tak ada..lepas raya ada balik ye..hehehe

eleeya act booked fyna seminggu sebelum majlis dia..nasib baik la masa tak clash..dapat makeupkan si cantik ni lagi sekali

kalau korang perasan..fyna pernah makeupkan eleeya ni time fyna buat promosi dulu



before:
kulit eleeya memang dah flawless..sangat cantik..cuma ada eyebag sikit je


req:
eleeya nak kan makeup yang betol-betol soft..so dia req nak eyeshadow yang soft and area mana yang nak apply eyeshadow..eyeliner pon dia yang request macam tu..=) and kening dia pon dia yang req nak yang nipis je..


the makeup:
pink,brown,black,eyeliner half white and black..pink cheeks and pink lips






all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

9 comments:

Erna Ziana Lamsera said...

cantek sangat!

iffah imani said...

suka sangat cara fyna makeup tak berapa terang...natural je nampaknya...suka lah...

Selipar Putus said...

kak.. kite tgk muka akak mcm lana nordin la.. tp akak lbih cerah.. comel akak.. akak pkai produk ape kt muka jd cntik camni..

RazFiRa said...

cantiknye pengantin! make up yg sgt soft

Mass said...

cantiknya mekap nie...warna tdg baju pun soft je :)

cik ezai said...

salam.fina pkai lipstik jenama ape?colour ape?kod ape untuk dpt warne pink mcmtu?

fyna said...

campur2 tak igt plak code semua tu

MiSsJue said...

Yang, nak tanya si aleeya ni ada blog or fb x? Menarik la dia punya veil...nak tahu dia pakai kain net ke or kain chiffon..

dzafira said...

Sy dah lama perhati gambar2 pengantin yang kak fyna mekapkan. Semua cantik2. Pandai kak fyna mekap2. Akak pun cantik sangat.