Friday, July 20, 2012

me as mak andam : makeup nikah teja 13.07.2012 alor setar

assalamualaikum

alahmdulilah kali ni Teja booked untuk makeup nikah pulak..sebelum ni fyna ada makeupkan dia tunang and coming soon Teja dah siap-siap booked fyna untuk wedding nya hehe

makeup tunang


sebab pernah makeupkan Teja, kali ni laju je makeupkan hehe


before : 
kulit teja lembut..tak ada masaalah cuma ada pores je..tu pon sikit-sikit je

the makeup:
gold,brown, pink and black
bibir fyna terangkan sikit sebab makeup tunang sebelum ni fyna letak warna lips agak soft






act adik Teja yang introduce fyna untuk Teja..tq Asmalina <3

all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com



2 comments:

shiQin Az said...

untungnye dpt make up dgn fyna..very talented..

Fear'Ara said...

hi dear, mekup very nice and natural , tapi kening tu a bit messy la dear .. kena work hard on that part lagi ok... eventho u guna teknik gam or.. anything ke .. but still nmpk tak kemas.. but anyway ,overall super nice.. keep it up girl!!!!