Monday, July 16, 2012

me as mak andam : makeup nikah nunu 30.06.2012 di sungai petani

assalmulaikum

pukul 6.00 pagi dah gerak ke sungai petani sebab majlis un start pukul 8 pagi

pic kali ni guna camera digital sahaja sebab adik fyna ada job di baling..so camera mahal dia guna..finee


before: kulit nunu memang putih..tapi ada jeragat and jerawat sikit-sikit and eyebag sebab tak cukup tido..ok tu normal bagi pengantin

req : nak yang soft

the makeup : fyna guna warna cream, gold, brown and black..eyeshadow brown + black dekat bawah mata..eyeliner hitam and smudge dengan eyeshadow untuk bagi mata besar sikit..pink cheeks and lips


act nunu cakap dia tak nak letak gamabr dia...entry tanpa gambar boleh..tapi kalau entry tanpa gambar? tak best lah kan.= so fyna mintak letak pic makeup je lah


untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

8 comments:

SURIA AMANDA said...

akak x berapa pandai nak blend colour la..puas belajar...

yuna icha said...

She's pretty!

c u m u h a m a said...

Assalamualaikum :)

Maaf yea mengganggu . Nak minta toong sikit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

khairul akmal bin azman said...

kelebihan fyna..
dia pndai cantikkan tang mata

Nizam Ijam said...

nak jadi pak andam r...hahahaa

Suhana Shuib said...

cantek la..

cik chinta said...

cntik fyna. bery soft. cm mat salleh nye mekup

Sweetheart-Bitch said...

OMG! Fyna,this would be your very best eyes make up! Natural yet very gorgeous. Me likey 1000x! Well done Fyna!!