Monday, July 16, 2012

me as mak andam : makeup nikah lina 26.05.2012 di Shah Alam, Selangor.

assalamualaikum

alhamdulilah rezeki untuk makeupkan orang kl tercapai! wah..excited act..lina sanggup bayar transport fyna ke sana..so dengan jayanya fyna sampai disana =D

pukul 6.30 pagi gerak dari shah alam ke klang..and sampai ke apartment mewah..wah!



before : kulit tak ada masaalah..

req : makeup yang sangat soft



the makeup :
act ni makeup sekali sanding..tapi gambar sanding dekat laptop rosak so gambar nikah je ada..=.=
tak ingat pulak guna warna apa..rasanya warna pink and brown and black
lips and cheecks warna coral

transport dari kedah ke kl fyna charge mahal la sikit..maklumlah kebas jugak bontot ni nk pergi kl tu hehe

pic ni fyna snap sendiri..so ada senget-senget tu paham je la k..haha fyna bukan pandai pon snap gambar ni =.=

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com




13 comments:

Gadis Gingsul said...

always cantikk akak hasil makeup akak..

asyiqin nasir said...

yg ni sangat cantiks!

NURUASHIA said...

sys..nuru ske sgttttt tgk gmbr sys makeup..sbb sys makeup mmg simple but really2 nice..serius..slalu org kawen makeup like hantu..ni x..cantek..smooth jee..simple..cntek..5 stars :)

ayut said...

:) ok2..nmpk soft ye tu..n nice.but still nampak seri ye.sbb baju ye putih kot.terserlah.hihihi :)

HanaNabihah said...

harap kak fyna sanggup kematukan montot lagi utk dtg ke kl ye. Hana nk book akak jugak utk make up Hana nanti (2 3 tahun lg kot. suke sgt hasil tgn akak. hehehe~

hazwani niwani said...

wah apartment mewah...hehehee..len kali mai make up angah sama na,,,,

::cik asha:: said...

cantik..nmpk so natural..suka tgk kak fyna make up lawa2..

♥ HanaHyun ♥ said...

sy dah tgk k.fyna make up kan org cntik sgt...suka..my engagement da lepas..huhu..klu x blh sy sruh k.fyna make up kan

Ain SSB said...

I like this kind of make-up. Looks natural, still! :)

cik chinta said...

tahniah fyna. smoga kerjaya semakin meluas.

Gnie Syazni said...

:) really love ur makeup..byk mak andam sekarang ni makeup muka jadi nampak kusam tp fyna makeup jadi berseri :) kalau akan datang fyna sanggup dtg Shah Alam lagi, harus nak booking :)

Sweetheart-Bitch said...

Great job,Fyna! *me clapping*

khairul akmal bin azman said...

apartment mewah..

hungtongg la!