Tuesday, July 17, 2012

me as mak andam : makeup nikah hazwani 01.06.2012 di Sik.

assalamualaikum

ni makeup bulan 6..bulan ni baru update..haha lupa dah mana satu yang tak update lagi.. =.=

so makeup kalini di IPD sik..wah anak polis


before : 
kulit wani memang dah licin sangat..tak ada cela langsung! jeles

req : 
makeup yang soft


the makeup :
brown,blue,dark blue,black..white eyeliner and pink lips and cheeks
bibir munggil kan..sangat comel lah wani ni..tak cerewet..baju cantik..tapi full baju dalam laptop yang rosak haha


her comment <3





all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

5 comments:

RazFiRa said...

hehehe seronok kan pelanggan sangat berpuas hati? ;)

ayut said...

tang bibir muggil tu mmg btul...bersih ye kulit dy..adehh..jeles gak ni.

~Fara~ said...

btul tu.. fyna tak merubah wajah dia, nampak natural je.. suka.. =)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Makeup nih yang paling YM suka among all...sgt2 sweet

mi$$ Wh@teveR said...

alololol... baru dapat online... sweet sgt kak fyna... tp mmg moment paling best la dgn kak fyna & kiddy kiddo... yg paling penting sabar je dua bradik ni... walaupun rumah wani tiba2 terputus elektrik.. thanx kak fyna