Tuesday, July 17, 2012

me as mak andam : makeup nikah dan sanding afifah 6-7 july 2012 di alor setar

assalamualaikum

makeupkan engineer pulak kali ni..hehehe

sangat down to earth orang nya

makeup nikah ni waktu malam.


before:
kulit agak kering and ada parut sikit-sikit..

req :
soft makeup

the makeup:
fyna guna warna cream and brown saja sebab untuk nikah kan..waterline letak warna putih

act agak susah makeupkan mata afifah sebab dia agak sensetif kat bahagian bawah mata..kalau sentuh sikit je dia dah terpejam rapat..agak mencabar jugak lah heheeh

gambar ni je ada sebab lepas makeup diorang terus nak gerak ke masjid




sejak mimi ikot fyna..senang sikit la kerja fyna..mimi kemas sikit la dari fyna kalau bab nak lilit-lilit tudung ni hehe

________________________________________________________________________________

makeup sanding

pukul 8 dah tercegak dekat rumah afifah sebab majlis dia start pukul 11 and fyna pulak ada job dekat sungai petani pulak lepas tu..terpaksa makeup afifah awal sikit


rhe makeup:
fyna guna warna yellow,gold,cream and black

berjaya jugak letak eyeliner dekat waterline afifah lepas 20 minit berhempas pulas haha







tq afifah for the pashmina and kerongsang tudung <3


all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

7 comments:

khairul akmal bin azman said...

bawak adik sekali tuh...!

income masuk..

rejeki2..

Zatil Hulwani said...

cantik...mekap & baju pengantin...

AzNuRuL AzMaN said...

cantik u mekap..naik seri pengantin..=)

ayut said...

suke make up nikah tu...!hihihi :)

roziahojijie said...

Cantiknye baju pengantin ! :D

hetty lovey said...

most of your makeup, tang blusher kurang menjadi.. and most of color combination kurang cantek. just pandangan k, keep it up.

ideareka vidz said...

Agreed with hetty.yg lain semua cun :-)