Sunday, July 22, 2012

me as mak andam : makeup nikah aimie 01.06.2012 di Sungai Petani

assalamualaikum

pukul 7 pagi dah gerak ke rumah aimie sebab lepas tu ada job dekat alor setar pulak


before:
kulit aimie lembut and ada jerawat sikit-skit je..tapi bentuk muka aimie..dia punye rahang agak tinggi so agak susah sebenarnya fyna nak apply makeup

req:
nak yang soft..pipi tak nak ada warna sangat



the makeup:
gold,pink, brown
coral cheeks and pink lips





all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

3 comments:

Sabrina said...

good job kak fyna!
always cantik je karya makeup u!

budak _kecik said...

thanks kak fyna..suke your make up especially bahagian mata and kening...kening tu xyah cukup tp nmpk kemas...thanks again!!!
-aimi-

Anne Mahazir said...

nice job..!klau u nk nmpak kening lgi kemas tanpa perlu cukur...try teknik gam bulu mata tue..sure u suke..anyway dtng2 lar jenguk2 blog i yg masih xseberpa nie.. :)