Tuesday, July 17, 2012

me as mak andam : makeup bertandang nazira 09.06.2012 di arau,perlis

assalamualaikum

1st time dapat job dekat perlis..2 jam setengah duduk dalam kereta..fyna boleh tido lagi..adik fyna la yang kesian..drive jauh hahaha...tapi berbaloi sebab nazira ambik dia as a official photographer


before:
nazira memang cantik and kecil molek..comel sangat! kulit dia putih cuma ada jeragat sikit-sikit

req : 
nak yang soft..and tak nak pakai bulu mata palsu sebab before ni dia pakai berat


the makeup:
cream,pink,merah hati,blue,black..
pakaikan bulu mata palsu jugak..and dia cakap ringan..adik,sedara dia pon cakap nampak natural =)
so dia decide pakai hehe
pnk cheeks and lips bagi warna merah pink sikit




laki bini sangatlah sporting..buat macam-macam pose pon sanggup =P

all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

7 comments:

ayut said...

cantik!suke2x...hahahaha.tp yg ni mmg nice.nmpk dh seri pgantin tu wlupun solek ye tak tebal mana.u can do it fyna!wah gitu..smga makin murah rezekinya :)

erra syahira said...

wah..cantik mekap..pengantin pom cantik..good job sayang..

NURUASHIA said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkk..sesuai ngn bju dorg..cntek gk kaler biru ehh

Cheida_Mymee said...

likr this before this.. nice job fyna :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

cantiknyaaaaa mekap ni!!!!! wuuu nk jugak u mekap >.<" spaling suke mekap ni <3

cik chinta said...

cntik sgt. sukeee

roziahojijie said...

Cantikk sangat make up yg ni .. :)