Wednesday, July 18, 2012

me as mak andam : makeup bertandang ain 07.07.2012 di sungai petani

assalamualaikum

dari alor setar terus ke sungai petani untuk makeupkan ain..
act ain orang kuala lumpur..and kahwin dengan orang kedah =D


before:
gambar before ni dalam bilik sebab tu nampak gelap ye =D
kulit ain memang flawless..sangat senang nak makeupkan dia

req : yang soft


the makeup :
mata macam ain memang sesuai untuk makeup mata jenis ni..fyna just guna kaler cream, brown and black sahaja..pink checks and lips untuk serikan wajah ain..bibir ain sangat lembut..sekali sapu lipstick dah lekat warna








all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com


14 comments:

najwairina said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)

Gadis Gingsul said...

akak sukaaa, cantikkk natural,,,
nak juga hehheh

Aida Jelita said...

as always make up mesti cantik..
ohho mimi dah tak blogging ke

ayut said...

nmpk seri ye bile guna pink tu...nice!comel jer pgantin tu.hahaha :)

qaseh_fariza said...

hasil yg superb... menarik tertarik

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

cantiknyaaaaa

NURUASHIA said...

comey laa ain..kena je lipstik pink tu ngn kulit gebu die tu..awwww..

cik chinta said...

trus berubah muke dia

khairul akmal bin azman said...

bawak adik ang jadi asistant skrg ek..
sg petani.. ?

tempat nostalgia.

kema said...

Comel...mcm elly mazlin pn ad dh..

asyiqin nasir said...

cantiks! =)

Sweetheart-Bitch said...

Fyna,lately i macam kena karen bila baca your posts. I was extremely impressed with your improvement,mekap makin cantik,makin berseri! Keep it up girl,insya allah ada rezeki boleh pergi lagi jauh but please keep your attitude this way,okey girl? I really like the way you behave,serius adore sangat,sangat merendah diri and polite eventho kadang2 i can feel you're mad or kinda pissed off,tapi you're able to manage your emotions,which is amazing (trust me,i couldnt do that,i'll give em lots of f-words). Your parents must be proud of you =)

Twins said...

Suka color lipstick cantik sgt n soft je..nak tnye pkai lipstick jenis apa?

roziahojijie said...

Cantik sangat make up yg niy .. sangat kena dgn wajah dia yg bulat to . Gud job . :D