Monday, July 16, 2012

gorgeous hijab from Proper Hijab

assalamualaikum

few weeks ago fyna dapat 2 shawl dari  Proper Hijab Collections ..

the shawl sangatlah cantik ok..and i fall in love..tq for the shawl ya


JASMINE (Leopard printed)

RM30




ZAARA SHAWL

RM25






the best thing about this both hijab is..dua-dua panjang so boleh lah cover chest =D
selesa..kain tak panas

more info


mimi , adik fyna cakap dah lama fyna tak posing syok sendiri macam ni..hahaha.
im too bz now..sob sob


7 comments:

Liyana Faizal said...

salam fyna..

saya berminat la shawl jasmine tu.. bole tak saya booking? saya nak book d fb tp opis hour fb x ble buka plak.. saya nak sms tp x nmpk no hp fyna.. ble ke?klu ble sms liana ye.. ni no hp saya 014 3515560 liana. tq

hana said...

cantik2...
lawa la k.fyna...
=D

purplegarden.blogspot.com said...
This comment has been removed by the author.
purplegarden.blogspot.com said...

Tq so much kak fyna! Tq so much...may Allah bless you....Siapa2 nak order boleh pegi kat page kami ya dear "Proper Hijab Collections"

cik chinta said...

leopard tu ctik gile, tp mhl la. sobs

Sweetheart-Bitch said...

Absolutely stunning! Fyna,boleh tak request cara pakai tudung yang second tu? Kemas eventho panjang. Also,thanks for the pashmina tutorial,my friends and i jumped again into pashmina bandwagon!

roziahojijie said...

waa .. mcm diana amir da .. :D