Monday, June 11, 2012

THE WINNER

assalamualaikum

ok lah..sebenarnya makanan arab ni adalah HADIAH fyna kepada someone yang special bagi fyna..nak buat kejutan la kononnya..so nak la bawak dia pergi ke tempat special..

tapi

plan yang dirancang awal..tak menjadi..dari membazir je duit macam tu..fyna buatlah giveaway =')

act

jenuh jugak berfikir macam mana nak cari pemenang bagi giveaway baru ni...so fyna decide nak bahagi kepada group-group

so ada 7 group

group 1st : no 1 - 200

group 2nd : no 201 - 400

group 3rd : 401 - 600

group 4th : 601 - 800

group 5th : 801 - 1000

group 6th : 1001 - 1200

group 7th : 1201 - 1232

so the winner is


group 6

group 6 ada 200 orang 
so yang terpilih adalah 

NOMBOR?

OK YANG NI FYNA PILIH KEPADA SESIAPA YANG LAYAK FYNA BAGI HADIAH NI K..

FYNA CARI COMMENT YANG PALING BEST! =D

AND CONGRATS TO


CONGRATS TO CIK SITI SARAH A RASHID


why her? sebab fyna pon rasa excited bila dia excited nak kahwin haha


so angaplah ini hadiah untuk ur wedding nanti ye cik sarah


happy for you guys..kawin jangan lupa jemput =D

so pls email me asap ok..24 hours only ye
fynahere85@yahoo.com

kepada yang tak memang..sorry sangat..next time akan ada lagi giveaway makanan ok..insyallah if fyna ada rezeki lebih...


5 comments:

syuhadah rashid said...

Ohooo! bukan saya. cngrts. :)

hanani fiee said...

wuu.saya bwh sikit je dari dia.kecewa sket.hihih.takpe...bukan rezeki.tahniah ! :D

Srikandi Utara said...

tahniah kpd pemenang=) mmg sweet pon komen dia...

Sarah said...

WAHHHHHHHHH!!!!!!!

thank you fyna... tak sangka..... melompat2 saya pegi keje hari ni... thanks for the giveaway dear...

ok.... fussss...

here i am!!!! to redeem the prize.... i dh email kat you....

thanks again fyna... may god will always bless you....

alhamdulillah...... thank you Allah...

eRzA said...

bestnye dpt menang mkn free..ahaha...tahniah pd pemenang...hopefully next time sy pula dpt menang...ahahahahahh =)