Tuesday, June 12, 2012

review : Biore UV Aqua Rich Watery Whitening Cream SPF 50+ PA+++

assalamualaikum

ramai yang tanya bila fyna nak buat review product? memang nak buat tapi tak sempat..nak sanap gambar semua =.=

sorry lah ye

so today fyna melapangkan masa nak buat review dari BIORE!

semua pon tahu fyna sangat suka dengan BIORE and BIORE FACE MILK memang ramai dah cuba and suka..kan?

BIORE FACE MILK

so as you guys know BIORE ada bagi fyna pek percubaan untuk barang baru diorang untuk direview dekat blog

fyna dapat 2 barang so fyna nak review sau barang dulu lah ye

_______________________________________________________________

Biore UV Aqua Rich Watery Whitening Cream SPF 50+ PA+++




fyna dah try and i fall in love with this product!

ok yang biore face milk haritu ada yang cakap kulit diorang kering bila pakai..honestly fyna tak tau pun dia boleh keringkan kulit sebab fyna pakaia seminggu sekali je kot..haha
and sebab texture dia macam tu..dia memang menyerap kesemua minyak kat muka kita ni supaya it last longer





ok lah

so apa yang bestnya  Biore UV Aqua Rich Watery Whitening Cream SPF 50+ PA+++ ni?

kalau tengok dari website

Suitable for face application, Biore UV Aqua Rich Watery Whitening Cream SPF 50+ PA+++ is formulated with natural Chamomile extracts to suppress melanin production and prevent age spots due to sun exposure for fairer, radiant skin. Contains Hyaluronic Acid and Mix Citrus Essence as moisturising ingredients to leave skin looking healthy with a rich, moisture feeling. Its texture is non-sticky and non-greasy. It works as a smooth makeup base to prepare skin for makeup regimen.

bagi fyna

sangat-sangat sesuai untuk kulit normal to dry! oily pon sesuai jugak sebab fyna pakai and makeup tahan lama sangat! 

kenapa untuk kulit kering sangat sesuai? sebab ia melembabkan kulit..bila pakai terasa macam kita pakai moisturizer =D

and it last longer..sangat2 best!

IA MENCERAHKAN KULIT KITA. bila apply dekat muka..kulit muka kita akan rasa cerah and glowing! love it

then kulit kita rasa sangat lembut and moist!

bau dia wangeeee

sebab dia melembabkan kulit kita..korang tak payah susah-susah nak pakai pelembab dah =)




tips!

texture dia macam pelembab so lepas apply biar kejap supaya product tu masuk dalam kulit

fyna memang recomand kan this product to all =)

harga ?
rm20 lebih rasanya

boleh dibeli di
watson/guardian/tesco/giant..semua pon ada



6 comments:

~ cik AiN pinky ~ said...

kite dh try yg BIORE face milk tu...mmg awesome...!! ;)

tapi kak fyna kate kak fyna pakai seminggu skali je...? kite pakai hari2 kot gi keje...hehe xpe kn...? kot laa risau muke jadi kering ke...hehe

suke kak fyna punya review produck..sume best2... ;)

elianto2323 said...

mcm best je. ni yg nak beli ni.hehe

b e r i k e t e n a n g a n p a d a i k a n said...

boy bole gune ke fyna? haha

jeemansor86 said...

first time baca blog nie.. terus tertarik untuk selongkar yg lain2... tak pernah cuba biore face milk nie.. tgok fyna review.. dah tak sabar nak pi beli.. hehehehe

Mya said...

nampak menarik! boleh cuba nanti:)

anayilrun yil said...

dah beli both!! first2 try yg perfect milk tu.. guna everyday.. apply time pgi.. guna smpai ptg, kdg2 smpai mlm, x reapply pun dia still ok.. mmg muka akn jd kering, smpai ada time tu muka i nmpk mengelupas ckit coz kering sgt kot.. thats y pg carik biore watery cream ni.. huhuh..