Tuesday, June 19, 2012

pink bawal super cute

assalamualaikum

sekarang ni musim bawal..kemana pon ramai dah yang pakai bawal..

bawal corak sangat banyak..sometime its hard to find bawal kosong..kan?


muka suci saja

kalau pakai baju corak-corak..mesti lah kena pakai bawal kosong..baru la tak jadi pokok yang berjalan..paham? haha


snap by paparazi!

eh?

that bawal again?

sebab bawal tu sedap pakai..dok pakai bawal tu je banyak kali haha


my lil sis : along..adik nak pakai tudung pink along
me : yang haritu?
my lil sis : yala..best pakai..tak panas

seee

so mana nak cari bawal yang best ni?

here!

price?

 RM 14

BELI 2 HELAI KE ATAS JUST RM10

=D

lets grab!





12 comments:

[sutera kasih] said...

bawal pink..comelnya :)

Bluewendy said...

sangat cumey dear..=)

oshin-jamel said...

chantekkk... i love pink :)

Riena Haiqal said...

comelnya.. saya pun sekarang memang suka pakai bawal.. dah la senang nak pakai... ringkas jer.. :)

elianto2323 said...

Sis..gambar kedua tu nampak sedih.hehe

iietamalek said...

mmg cute

Phat said...

bawal kembali cuma bak kata wife phat nk pakai plak amik masa hehe

Anonymous said...

yap bawal memang best..x panas..tapi dia jarang..zura pakai inner dalam baru rase selesa :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Fyna :

Cantik u pakai tudung bawal tu. Btw u tak nak setting ur comment ke?

Anonymous said...

Kurang ajarnyeee makcik enon ni... Da la msok uma org x bg salam.. Agk2 la weii, aku pon cik enon gk tp xdela sekurangg di ajar mcm ko.

Pedulikan jek org cmni sis fyna. Usually, org yg m'punyai hasad dengki kt seseorang tu mmg akn sukeee judge org laen tu. Sukeee cari kesalahan org laen sdgkan dri sndri pon mcm haremm. Klu x puas ati dgn fyna pon xyh la nk heboh 1dunia. Antare ko dgn die dah la. Email ke ape ke. Ni bole comment cmtu. Sedih la dgn ko enon. Go get ur life. Dun b so BUSYBODY loser.

iszura said...

anon yg mane ni?huhu zura xleh nk bukak id td..xtahula nape ni..klo zura,mintak maaf yer..

iszura said...
This comment has been removed by the author.