Thursday, June 21, 2012

OOTD : 16.06.2012

auto post 


assalamualaikum


makeup for that day
act ni muka penat sangat!
sebab bangun pukul 6.30 pagi,..mandi pun rushing sebab dah lewat nak ke penang makeup orang
jauh la pulak rumah pengantin tu kan..haha so ini lah hasilnya..lepas berpeluh sakan..dengan period lagi =.=







act dah lama beli baju ni but then tak tahu nak pakai macam mana..so fyna just pakai dengan skinny jeans

inner black
jeans : skinny jeans
sandal : vincci

see the gelang?
gelang tu besar dari tangan fyna..so tangan cacat tu sebab nak halang gelang dari jatuh..
sadisnya



dalam toilet tengah dok tangkap gambar sendiri
tiba-tiba ada yang tegur

"eh ni kak fyna kan? nak tangkap gambar! nak tangkap gambar!"

malunyeeeee hahaha

tq sebab baca my blog ye cikgu
cikgu ni tau..
muka flawless gila! tinggi! 
terasa kecil diriku =.=






13 comments:

Nina Zee said...

fyna, pashmina tu u beli mane?

~Fara~ said...

Fyna pun comei pe.. =)

Cik Wani said...

fyna ni cantik <3 and baju tu comel :D

Siti Shuhadah said...

comeynya fyna !!!

Eyeme said...

cantik.. dua2 pun cantik..

La dOLcE mEa_nAtt said...

hi fyna yg cute dn gojes

Elysa Sofia said...

cantiknya baju..anyway,muka kak fyna memang nampak penat..

Cik Anis said...

nk gak tgkap gambar ngan k.fyna ^^

Qa said...

wahh suke baju dia.. nak gak tangkap gamba dgn fyna..hehe

i'm ezza haniza said...

atotooooooooooo.comelnyeeee fyna!

alyea said...

salam..fyna,ley tlong bt video cmne u make up smpai cun sebegini rupa?natural je..i ske..oh btw,are u wearing lens dear?

Ayu Rashid said...

gelang?
nak merajuk ngan gelang. sbb asyik longgar giler jer kalu nak beli. kira sepesen la kita huhuuuu.

RazFiRa said...

cantiknye baju sis!