Monday, June 18, 2012

OOTD 15.06.2012 ( sponsored by Batik Valley )

assalamualaikum

OOTD ni act nak tunjukkan a cute skrit from Batik Valley

sebelum ni fyna ada warna kuning..which is so cute and lovely..so kali ni warna navy blue blue..and i fall in love <3


muahahahahaha so gumuk la
ni tandanya saya HAPPY haha




perasan tak gambar mana-mana pun fyna mesti pegang aot Starbucks haha

tops : reject shop ( 2 tahun lepas )
skirt : navy blue : sponsored by Batik Valley
belt : mimi punya =D
sandal from vincci


mula-mula pakai kasut ni 
tapi kaki fyna tak boleh pakai kasut yang tutup bahagian belakang..so kaki fyna akan cepat luka..
pakai 1 jam dah melecet..haish koman la kaki ni =.=

this one from vincci jugak..sangat lembut tau..
act ni fyna beli kt adik kecik..then saja fyna nak try pakai..hahaah try 1 jam dah melecet





just a plain black pashmina
gulung-gulung then sangkut
hahaha
ni cara orang malas pakai =.=


13 comments:

Gadis Gingsul said...

kakkak long comellll....cantiknyeee

mira maisara said...

gulung2x sngkut? cantik jugak.hihi

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nice combination..

yasmin fitri said...

lawanya.... skirt dan tuan yang pakai tuh

Annyss said...

cantikla skirt tu. yang pakai tu pn cantik. hihi.. nanti nak usha la skirt tu.

saya memang kureng sikit dgn flats. kalau nak cari kena yg btl2 good quality sbb most of the time kaki akan melecet. selalu kita suka pakai heels/wedges. walaupun kaki lenguh tapi x melecet.

Syafiqah Hashim said...

akak CANTIK! bergaya lagi tu!suka-suka :)

♥nurul♥ said...

cantiknya kak fyna. takpe,gemuk tu tanda happy.allaaa aklah gemuk mana pun.berisi je.berisi tu lagi baik tau dari kurus sgt :)
syukurr.hihi sbnrnya,kite pun sama je.tu yg nk sedapkan hati :p

AbsolutelyAyu said...

sis nampak berisiiii =)

nabila said...

cantik cantik cantik cantik cantik cantik dan comel. eh? haha

Subhanallah. akak memang cantik :D

nuha ahmad said...

cantik sangat kak :)

RazFiRa said...

memang cantik sgt skirt ituwww

Mas'S said...

sebab tgk youtube fyna pakai pashmina akak try pakai and menjadi...memg senang dan anggun bila pakai pashmina ni..hehe

Anonymous said...

sis ni ketinggalan zaman. haha. fesyen ceggini serabut oh tengok. lagi 1. your fashion style. orang dah jemu tengok kat luar. almost berbulan. baru sis terhegeh nak paakai.