Monday, June 18, 2012

NEW Pizza Hut Cheesy Bites Steak Pizza

assalamualaikum

baru-baru ni adik kecik fyna teringin sangat nak makan pizza hut..nak try pizza yang baru tu..so fyna bawak dia ke Jusco Perda

but fyna betol-betol kecewa..boleh di katakan makanan yang diorang serve semuanya tak best..tak sedap macam pizza hut cawangan lain

seriesly tak nak dah makan kat situ.

btw

Cheesy Bites Steak Pizza sangat sedap! yang ni je diorang masak betol-betol



my lil sis


yumsssssssssss! tak muak langsung! i love it!


fav!


just ok


too dry
kuah tak ada..
spaghetti tu keras kot


yang sedap hanyalah udang tu..rangup
spaghetti rasa kosong


ayam tu dry and cool
fries ni? no way..so tak cool
yang roll tu ok la just roti dia a bit thick





the bill

kecewa

nasib baik  Cheesy Bites Steak Pizza sedap huh!



11 comments:

The ShomeL TwinZ said...

dapnyer, pizza dh memanggil protku...huhuhuhu

yuna icha said...

fyna jaga adik fyna jgn bgi dia pkai cream pape kt muke slagi xde masalah.. tkot dia terpengaruh mcm saya dulu ikot kakak2 sy pkai mcm2.. haha..
suruh dia jg muke sbb dia kecik lagi
huhu..
u look cute la akak fyna!!

nur anis said...

memang stress kalau teringin makan something, tetiba dapat makanan yang kurang memuaskan..-__-"

Gadis Gingsul said...

kakkakakk...fenny jadi lapar tengok gambar" tuuuu............

Zayla Abdullah said...

Huh...kita pun pernah kena macam ni, makann tak sedap. Pastu terus boikot tak pergi kat cwgn piza tu. Nasib baik kat sini, byk lagi cwgn pizza hut yg lain..dh jmpa pizza hut yg best. Terus melekat kat situ je.

faY said...

alamak dh lah tgah puase ni!

terliur tgk pizza..

nway faY suka bukak belog kak fyna almost everyday tp jarang drop cmment. <3

iyka zulaika said...

sedapnya! :) tengok pon dah macam sedap :)

nuha ahmad said...

tengok dia nye hidangan pun nmpak cam biase je :D

tapi akak comel :)

Mya said...

nak trylah nanti pizza baru! hee :)

mira maisara said...

nampak cam sodap..uu.. selalu makan chicken suprime je..

Ain SSB said...

Sedapnya tengok cheesy bites tuuuu! Tengok je pon! haha. But fries dia nampak pon tak menyelerakan huhu.