Monday, June 25, 2012

me as mak andam : makeup tunang wawa 16.06.12 di balik pulau penang

assalamualaikum

kali ni makeup anak polis lagi hehe

dia sangat cantik! and dia jugak adalah part time model..patutla badan cantik..jeles!

majlis dia sangatlah simple..and tak rushing..ni yang best ni... even ada masaalah macam-macam tapi relax je


kulit wawa tak ada masaalah sangat..jerawat sikit-sikit tu biasalah hehe

untuk makeup bagi gurl yang free hair..kena betol-betol jaga makeup supaya neck and muka sama warna..agak mencabar act

wawa just nak soft makeup..


the makeup
campuran warna gold.brown,purple and blue
mata dia cantik kan!






dia sangat cantik!

all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) 
harga paling murah  and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com





8 comments:

Ayu Rashid said...

tengok rambut dia, ingat rambut kak ayu zaman anak dara dulu. kekkeje

Mass said...

memang cantik fyna mekap....soft tp menyerlah :)

Cheida_Mymee said...

sweet nice

Cik Anis said...

cantiknye kak fyna make up.. tak tebal sangat suke suke suke ^^

zOeY zAu YaH said...

cantik =)

Eija Hassan said...

cantikk!

fit_yat said...

santek!!!simple n xterover sbb kdg2 da yg mekap smpai putih mka lg dr leher...nmpk pelik sgt

RazFiRa said...

memang dah cantik, jadi bertambah cantik!