Sunday, June 3, 2012

me as mak andam : makeup tunang ummie 5.5.2012 - pendang

assalamualaikum

tersangat bz lately..dengan kerja..dengan job makeup..tido pon tak cukup..tapi tulah kan..nak dapat duit lebih..kenalah korbankan masa sikit =) 

so lepas ni fyna akan up entry pasal makeup job fyna..yang sebulan lepas tak publish-publish

alhamdulilah..bulan 5 banyak sangat makeup job..every week fyna terkejar ke sana sini..sampai deman-deman..tapi buat jugak kerja

makeup tunang ummie 5.5.2012


yang mencabar adalah kening umie..tapi alhamdulilah..dapat jugak nipiskan tanpa mencukur hehehe

kulit umie tak ada masaalah cuma ada pores saja..






so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then

9 comments:

Ainun Rasyidah said...

Ya Allah. Cantik gila.

Anonymous said...

lpas mekap trus nmpk kurus.. style la fyna.. kening pon cun!! nnti nk kwen nk mtk fyna mekapkn lah.. heuu~ tp hrtu ada cdgn kn dekat kwn die nk kwen bulan 8 ni.. tp fyna full.. :( too bad..

Anonymous said...

lpas mekap trus nmpk kurus.. style la fyna.. kening pon cun!! nnti nk kwen nk mtk fyna mekapkn lah.. heuu~ tp hrtu ada cdgn kn dekat kwn die nk kwen bulan 8 ni.. tp fyna full.. :( too bad..

~Fara~ said...

Terbaik lah dear.. berubah muka dia.. cantek..

RazFiRa said...

cun sangat

LaDolceAnalia said...

Salam kak fina , macam mana nak make up muka kalau muka kita jenis yang berpeluh dan agak berminyak ?

Anonymous said...

mcm manohara trus muka dia..cantik sgt..n u improved a lot.. loved ur art work :)

Anonymous said...

mata macam Ayu Raudhah :D

Irzan Samaden said...

Salam..
Saya ada membekalkan kain jubah berbatu untuk dibuat jubah atau baju kurung..

Harga dibawah harga pasaran dan pembelian pada 10 pasang keatas akan mendapat harga yang istimewa..

Sesuai untuk surirumah atau sesiapa yang ingin memulakan bisnes online..

layari
http://www.facebook.com/QistCollections
untuk updated kain2 terbaru dari kami..

hubungi :
Irzan:012-2724949
Naza:012-9752114

email:zanth_nz@yahoo.com
:nzath_babe@yahoo.com.my