Wednesday, June 6, 2012

me as mak andam : makeup tunang nurul huda 12.05.2012 yan

assalamualaikum

act huda booked fyna last minit..selalunya fyna cuma ambik 1 job untuk 1 hari but then huda nak jugak fyna makeupkan

so fyna pon agree je la memandangkan job lagi 1 kat pendang so ke yan tak lah jauh sangat kan




just a soft makeup on her engagement day

kulit huda tersangatlah kering..lupa pulak fyna nak letak kan pelembab sebab time ni demam so pening-pening sikit and berpeluh gila padahal tak panas pon =.=

lepas makeup, huda and her mom terus nak booked fyna untuk her weeding day..wah! =')



se my face =.= terus macam manja-manja je dengan huda..hahah biasalah..budak demam memang manja pon haha

and thanks to family huda yang sporting and best! diorang sangat rendah diri =) thanks sebab bungkuskan fyna lauk yang sedap..tak sempat makan dekat sana sebab adik fyna and fyna, dua-dua demam nak cepat balik and rest sebab tak larat sangat dah =.=



so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

thanks for all comment...appreciate it..fyna memang tak sempat nak menjenguk blog korang..bz sangat but then kena jugak update blog =)

more review product coming soon ya..


6 comments:

Aida Jelita said...

cantik

Nana Jay said...

lawa nyaaaaaa. nak jugak kak fyna yg make up kn..

Cik Yatt said...

comel..~

shiQin Az said...

fyna..canteknye fyna make up..nampak muda terus..fyna xambek job kat kelantan ke?

HantuMekap said...

Hi Fyna! Its been a while kan? Lama tak jenguk blog,damned busy. I have to say this,Im quite impressed with your skill,much way better!!!! Tengok gambar orang yang you make up,I was like 'Wow,she's a quick learner!" Makin cantik mekap,tak tipuuu!
Semoga makin bertambah job,makin murah rezeki dan sihat untuk handle all those things okey dear?
Till then take care :)

onniey84 said...

makin berkenan... dgn mekap fyna.. nasib baik dah naik pelamin..hehehe