Wednesday, June 20, 2012

me as mak andam : makeup sanding nadrah 31.05.2012 di baling

assalamualaikum

kalini makeup orang kampung! yeay!

harap lepas ni dimurahkan rezeki di baling pulak..insyallah =)


kulit nadirah cuma ada masaalah pores sae..lain2 tak ada =)

nadirah nak makeup yang nampak kan muka dia lembut but idk makeup ni buat dia nampak lembut ke tak hehehe but then she love this makeup so alhamdulilah







all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com



5 comments:

#ciksuzlin said...

Kak Fyna ni mmg best la. Bila la saya nak balik Kedah jenguk Kak Fyna ni (>____________<)

sedutzone said...

nak tumpang make-up jap... ahakz...

ieka zurika said...

crius suka ngan makeup yg fyna bt. t kalu nak brtunang ika nak tempah fyna ;)

http://iekalife1990.blogspot.com/

Norshakila said...

Kak fyna kalau make up nampak natural. foundation lawa gilee

naju said...

suka tengok fyna makeupkan pengantin. nak book tarikh dah tak available. sedih T.T