Friday, June 22, 2012

me as mak andam : makeup nikah anis 15.06.2012 di kulim

AUTOPOST


assalamualaikum

kali ni ke kulim pulak..1st time dapat job dari kulim
alhamdulilah


kulit cantik tak ada masaalah
anis nak kan makeup yang soft je..and tak nak cukur kening..act fyna memang tak cukur kening sebab macam mana nak cukur pun tak tau haha


the makeup






and then ada la yang buat pelamin tu tanya fyna

adik2 : akak tak cukur kening dia ka?
fyna : err tak
adik2 : esok saya makeup, kena cukur tau..ala yang bawah tu je..yang bulu baby-baby tu..bagi naik seri sikit
anis & fyna : =.='



all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

8 comments:

Al Kisah said...

ok nice

yasmin fitri said...

seyes lawa...x heavy

chemija said...

mcm magic, nice job kt fyna, andainye kt fina kt melaka kan , nk je soh kak fyna makeupkan :)

-syira- said...

syira org kulim.nnt kite kahwin boleh la tempah kak fyna makeup..:)
cantik n natural..:)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Rara Nasiha said...

love your makeup. simple je and tak heavy. :)

ciknurul said...

hi fyna :) sangat suka ur make up style. tak sarat dan berseri , keep it up ya

RazFiRa said...

ermm mcm x elok je cukur kening

edayu nurdin said...

c0melnya k.fina..