Tuesday, June 5, 2012

me as mak andam : makeup for nazifah and sister 11,12,13.05 at pendang

assalamualaikum

11..12 and 13 hb 5 fyna telah di booked oleh nazifah seorang akauntan yang cantik..4 hari jugak la berulang alik ke pendang..tapi fyna tido di alor setar, rumah kawan mak..selama tiga hari jugakla fyna diserang deman and selsema =( memang tak larat sangat..tapi adik fyna dah beli macam-macam ubat untuk kakak dia ni haha..thanks sister

1st makeup nikah


nazifah nak yang lite lite saje..no fake lashes as her request


this is the 1st makeup then dia cakap terang sangat..so fyna padam and gunakan semuanya warna soft =)

fyna ok je if customer nak ubah apa-apa asalkan diorang puas hati =) thats why lepas makeup fyna tanya ok tak? nak ubah/tambah apa-apa tak? customer senang hati..fyna pon happy cewah




the next day

makeup untuk sanding


just a simple makeup as her request..no fake eyelash too






muka demam =.=

next day

makeup pertunangan adik nazifah, alon


kulit cuma ada masaalah jerawat..but alhamdulilah fyna dapat cover semuanya



rasa macam giant pulak dok tepi alon ni =.=

so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then




13 comments:

Ili Nurfarah said...

cantik sgt makeup kak fyna...
sangaaaaaaaaaattt..!!
rase nk hire kak fyna untuk wedding fara...tp jauh....sedeyh nyerr...

Gadis Gingsul said...

cantik kak' always natural <3

Elis Escada said...

akk pakai ap tuk cover muke yang ad jrwt tu?

Rara Nasiha said...

cantik u makeup ! :)

mish nuryu said...

make up sangat cantek! mak andam pn cantek! (^^,)

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyer kaler pepel dorang ni, menyerlah sgt serinyer ... nak2 pulak sentuhan drpd fyna, hehe~

hanabunga said...

Sgt cantik make up akak tambah2 yg gambar adik bertunang tu.Nice! :)

Niena Farrah-Hana said...

k.fyna blh emel pckge x?
emel kat farrah_niena1707@yahoo.com
thx alot..

nanayaakob~ said...

cantik sgt kak fyna makeup..suke tgk makeup y time sanding dgn kak fyna y time tunang tu ilang trus jerawat..impress sgt=D

RazFiRa said...

naik seri!

Orked said...

CANTIK NYA AKAK MEKAP...BAKAT AND ANUGERAH DARI ALLAH...:)

HantuMekap said...

I do love the combination of pink (maroon?) and brown eyeshadow. Nampak sweet and not overdo lah,comel je. Nanti I kahwin,I nak sangat mekap macam Selena Gomez dalam vid Like A Love Song masa rambut dia warna putih tu. But not sure ibu bagilah hahaha,tapi I rasa cute je mekap macam tu (read : Tolonglah agree dengan I hahaha) I teringin gile nak tengok pengantin request warna kuning & cokelat. I imagine mesti mata nampak berseri.

Tsue Eym Eymmha Jukin said...

Sis.. boleh dtg sabah make up sy btunang x? Hehe