Tuesday, June 12, 2012

me as mak andam : makeup amizah gunung keriang 18.05.2012

assalamualaikum

nak update entry makeup lagi boleh? hehehe..banyak ni..tapi nak update satu-satu..alhamdulilah rezeki kot makeup-makeup ni banyak sangat..tak sangka sangat..

act makeup fyna more to natural..fyna tak pakai banyak lapisan foundation..bagi fyna..less is more..itu bagi fyna lah ye..cara fyna and MUA yang lain tak sama ye =)

so kali ni ke GUNUNG KERIANG ALOR SETAR 18.05.2012

rumah besar gila...gerun nak masuk..tapi even diorang rumah besar but sangat peramah and tak sombong..biasalah kalau masuk rumah besar mesti nak pusing-pusing tengok rumah..haha tak malu


kulit amizah dah sedia cantik so tak ada masaalah nak makeup
dia req nak smokey eyes..so here the result

another picture


dia hire my sis as a photographer 






all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com





14 comments:

Fatin || Dalieya said...

natural is beautiful ;D

farahd101 said...

dulu fara pernah try make over stail pengantin tu, dengan foundation pengantin yang selalu mak andam guna tu.
walaupown memang dekat gambar kulit nampak flawless, tapi hakikatnyew kalau orrang tengok dekat2, memang gerun sebab dorang cakap macam pores tersumbat, and kulit ada mengelupas sikit.

napew ye? takut pulak kalau nak cari mak andam secara random kalau macam nie :(

Faqihah Husni said...

si adik makeup, si akak phorographer! Mantap!

elianto2323 said...

cuba adik fyna try snap gambar waktu matahari terbenam. cantik. sbb kwn akak sarah dia photographer n dia tunjuk kat kami gambar pengantin yg dia snap. tapi xtaula elok ke x snap waktu matahari terbenam.hehe. tp mmg cun la hasilnya

Saza Infineez said...

magic! teeheee....nnt nk hire fyna blh..hihi

Saza Infineez said...

magic! teeheee....nnt nk hire fyna blh..hihi

RazFiRa said...

cantik dan comel!

smokey eyes! suka!

RazFiRa said...

cantik dan comel!

smokey eyes! suka!

dian:) said...

Cantik!

Kimyra Dyan said...

magic hand fyna.. =)

Kimyra Dyan said...

magic hand fyna.. =)

Kimyra Dyan said...

magic hand fyna.. =)

Anonymous said...

nak tny, fyna slalu pakai foundation apa utk make up pengantin?

Anonymous said...

fyna....gunung keriang kat mana?..umah akak gunung keriang gak...depan muzium..