Thursday, June 21, 2012

Johnny's Restaurants at Queensbay mall

auto post


assalamualaikum

fyna dah lama teringin nak makan steamboat tapi tak ada sapa pun nak teman and bawak =.=

so kali ni fyna nak jugak makan kat situ..tak kire! hahaha so fyna ajak adik fyna makan..dia memang tak suka steamboat ni..tapi sebab fyna belanja..dia on je la haha

tengok kiri kanan macam mana orang makan..ni la cewi namanya haha


fyna ambik set A sebab tak tau nak pilih apa
so main letak je semua dalam ni hahha


sedap! love it!



fyna panggil benda ni laksa..haha tapi rasanya macam cendawan..ala..kantak lah..semuanya masuk dalam mulut jugak

adik fyna makan nasik apa tah

so total only rm30 lebih..agak murah la

any tips untuk makan kat sini? or any fav dish time makan sini? =D


10 comments:

bahasamelayu said...

this is like my favourite restaurant!

Gadis Gingsul said...

ituuu apa kak? cam sedapp juga ehh

Ikhwan Suhaimi said...
This comment has been removed by the author.
Ikhwan Suhaimi said...

suke ambil couple set.. ( sbb makan berdua je pun,hahaha). kalau coule set die tu tkperlu masuk bihun..buat semak je bile kita nk kaut bende2 lain tu..huhuhu.

*tapi yang tak bestnye, bile nak kuah die tomyam kene tmbah RM1o.

*satu lagi tempat best nk pekena steamboat :http://bacerjer.blogspot.com/2012/06/flamming-steamboat-dataran-shah-alam.html

Ezy Chiaki said...

cndawan yg cam laksa 2 kan?
ke laksa cam cndawan?
hakhakhak..
sllu mkn steamboat ade cndawan 2..

Stitchy said...

Penah gak makan kt cni, sedap + bertambah2 hahaha.

naju said...

Fyna, yang macam laksa tu tunang I cakap mi ikan. ^^ kitorang selalu lepak johnnys. sebab dua dua pun suka steamboat.

elianto2323 said...

Kak Fyna, Johnny's ni best kan. bape kali dah sarah makan. tp x pnh g bt entri kat blog.hehe. sos pencicah dia sedap

cikpinky said...

sos dia sgt sedap!

MDY said...

tu cendawan enoki lh kak fyna , eheh , sedap kn ? eheyy terliur pulak ihiks .