Thursday, June 7, 2012

4 DAYS giveaway! RM 127.00 GIFT

assalamualaikum

harini fyna dengan murah hatinya nak buat give away kepada pembaca blog fyna =)

hadiahnya adalah MAKANAN!

MAKANAN DEKAT  RESTAURANT  YANG MAHAL! 

nak tak?

JOM TENGOK HADIAHNYA DULU


HADIAH

HADIAH NI HANYA UNTUK SEORANG YANG BERTUAH SAHAJA

TAPI

INI MAKANAN UNTUK 2 ORANG =)
(SO KORANG BOLEH LAH BAWAK BOYFRIEND, SUAMI, KAWAN)

MAKANAN YANG KORANG AKAN DAPAT


TEMPTING! YUMMY!

KORANG BUKAN HANYA DAPAT 1 TAPI 4 MAKANAN!

4 COURSE ARABIC MEAL
+
FREE FLOW DRINK


SO MAKAN PUAS-PUAS =D

 TEMPAT?

MAKAN DI  RESTAURANT ARABIA~! WAH!

RESTAURANT AL SALAM 


CANTIKNYA!

 Al Salam Restaurant
Lot 52A, Plaza Usahawan Genting Klang, Jalan Danau Niaga 1, Taman
Danau Kota, Setapak , 53300, Kuala Lumpur


__________________________________________________________________

Macam mana nak JOIN?

just leave a comment kat bawah ni..senang kan?

contoh

nak makan kat sini dengan abang boyfriend hensem
nama : fyna
email : fynahere85@yahoo.com


and fyna akan pilih secara random =)

fyna hanya akan buka selama 4 HARI SAHAJA!

korang boleh leave a comment 10 kali pon tak apa atau tiap-tiap hari nak leave a comment pon tak apa..siapa tau nasib kan =)

Lepas close date fyna akan umumkan pemenang..kalau dalam 24 jam dia tak respond fyna akan pilih pemenang ke 2 lah ye

tak ada blog? boleh join as a anonymous 

TARIKH TUTUP 11.06.2012

GOOD LUCK

1,240 comments:

1 – 200 of 1240   Newer›   Newest»
ieka zurika said...

wahhh! best.. grand sgt.. kebetulan nak g KL nnt.. kalu dpt ni boleh r g mkn nnt.. ;)

nama: ieka
email: rika2709_06030@yahoo.com

Anonymous said...

saya nak makan dekat sini!!
nama:alieza
email:alieza_star3@yahoo.com

syuhadah rashid said...

Nak mkn sini gak. nak ajak mak. :)
nama: syuhadah
email: adah_93@yahoo.com

#ciksuzlin said...

nak...nak~~~

nama: Suzlin
emel: busymonkey07@gmail.com

niesa said...

Wow!!nice. Hope to win n dapat celebrate with my dad sempena Hari bapa nie...

Nama : Nisa Ismail
email : niesaismail@gmail.com

MAI'sarah said...

tak pernah try makanan Arab...kalau dapat makan kat sini memang superb la...saya mahu <3

Nama: MAI'sarah
Email: sitimaisarah_90@yahoo.com

Safarina Shaari said...

Wahhh.....nk makannn.....nk jugakk....hehe (gedik)
Nama : ayna
Emel : eyena_ayna@yahoo.com.my

nazirah said...

wah bestnyee.. kte penah makan kat sini gak fyna..

harap2 ada rezeki nak menang ni .. insyaAllah amin


nama : nazirah
email : nazirah@dca.gov.my

Jun Ma'mun said...

Wahh~ Kalo ada luck bole hadiakan tk mak an abah :)

Nama: Jun Ma'mun
Email: blingblinglife29@yahoo.com.my

aiza said...

nak makan kt sini jugak dengan mak
nama : azizah
email : azizah.rohani@ymail.com

SANTY said...

wah bestnya.. nak mkn sini juga sbb tak pernah makan kat situ lagi. nak makan dgn kembar sy

Nama : santy
Email : sister_roses@yahoo.com

Orked said...

FOOD IS THE BEST MEDICINE AFTER CRYING.

I WANNA EAT HERE WITH SOMEONE SPECIAL IN MY LIFE,MAYBE MY FUTURE HUSBAND AND DONT KNOW WHO IS HE, BUT IF I GET THIS CHANCE, I WANNA CONFESS TO HIM.

AND ONE MORE THING, I WANNA CELEBRATE MY BIRTHDAY HERE SINCE I DIDNOT HAVE ANY CHANCE TO CELEBRATE WITH MY FAMILY SINCE I HAVE A WORK TO DO ON MY MY BIRTHDAY : 15 JUNE...

BTW,KALAU ADA PELUANG AND DAPAT MENANG. ALHAMDULILLAH...

AKAK, UR BLOG IS SO PRETTY COOL. BYK TIPS AND THNX FOR THAT...:)

NAMA: ACIK AMELIN
EMAIL: acik_hagemaru@yahoo.com

Nur Hidayati Razali said...

waa! sedap. nak hadiahkan giveaway ni utk akak tersayang supaya boleh pergi date dengan abg ipar sy. mesti dorang suka! hehe.

nama : yat
email : ya.tea.ra@gmail.com

cik marikh said...

saya nak makan makanan arab jugak, tak dapat naik unta, makan2 pon jadilahhh~...

nama: marikh
emel: marikhimars@gmail.com

Anonymous said...

mau mau mau !!! :)

nama : eka
email:ekarusdan@gmail.com

Anonymous said...

Wahh..pas abih pantang..nak mkn kt cni ngn hubby n baby..
Name : wieya
Emel : azawiyah_pit@yahoo.com

Anonymous said...

wh0aaa,,;) bestnye,,!!! klu dpt giveaway ni,nk mkn kat cni wif my parents as present their wedding annyversary,,<3<3

cik marikh said...

aduiii, laporr tengok makanan satu persatu,
dah la lunch pon dok dalam opis...=.="

nama: marikh
emel: marikhimars@gmail.com

nanieybarnieylurviey said...

makan untuk gemokkan badan yg keding...
name:nani
emel: nanicounseling87@gmail.com

Anissazira Mahmod said...

craving for arab's meals. yyyuuummmeeehh !

anish
anischinoiz_809@yahoo.com

sitikadhijah said...

saya nak rasa makanan arab yg superliciuos nie... :D

nama : siti kadhijah
Email : sitikadhijah27@gmail.com

elleyayah . said...

saya nak makan banyak-banyak dekat sini :)
nama : elleyayah
emel : ellynazari@gmail.com

elleyayah . said...

saya nak makan banyak kat sini
nama : elleyayah
emel : ellynazari@gmail.com

naju said...

mau makan sama tunang kesayangan sampai kenyang!

Name: Naju
Email: najwa725[at]yahoo[dot]com

-si lady ieka- said...

wahh makan sdp2 nih..my favourite!! kalau boleyh dpt nih boleylah p mkn dgn someone special..mn tw dpt kmbalikn hbgn kmi yg tgh brentakan nih..awesome!

nama : ieka
email : ieka_mir90@yahoo.com

Anonymous said...

sya nk jgk mkn2!! :)

Name : fiera
Email : norzafirahsalleh88@yahoo.com

mie hishamuddin said...

Jyeahh, nak ajak mak makan sini =D

name: mie hishamuddin
email: littlenuna90@yahoo.com

Anonymous said...

t'ingin nak makan kat sini!!!

name : dhila
email : dhila_89@yahoo.com

cik marikh said...

errr...masing2 nak makan dgn hubby la, encik suami la, saya nak makan dengan kakak saya je laaa, huhuuu =.="

nama: marikh
email: marikhimars@yahoo.com

naju said...
This comment has been removed by the author.
Zurina Hj.Zainal said...

Nak juga...nak celebrate Father's Day dgn abah...tapi abah dah tak ada...cuma kenangan yg dapat mengisi kekosongan dan kerinduan hati saya....tapi...tak apa, boleh pergi dgn hubby yg dah menjadi abah kepada 2 org cahaya mata yg sangat comel....:)

sweetsourlife said...

wah dekat je dengan rumah ni. tapi tetap nak start motor pergi makan free.... bawak incik amin sekali.

name:yasmin
email: oneyasmin_89@yahoo.com

naju said...

nak ajak tunang makan jugak. tak kira.. sebab dia suka makan. hehe

Name; naju
Email; najwa725[at]yahoo[dot]com

Aida Jelita said...

nak dating dengan mama saya!!

Name: Aida
E-mail: aida_atasinchi@yahoo.com

i.k.o said...

wohoooo teringin la jugak nk makan kt sini.mesti sedap! lagi2 mkn free dabel sedap.ngee klu ada rezki insyaAllah sy nk bawak 'org setapak' mkn kt situuu ;)

nama: intan kwn mimi..hehe
email: intan.pearl@yahoo.com

sy dahulukn ucapan terimakasih k.fina...aiceh.HAHA

naju said...

mau jalan jalan cari makan kat situ ^^

Name: Naju
Email: najwa725[at]yahoo[dot]com

Madiha Ahmadi said...

nak makan kat situ! makanan die buat air liur meleleh~~ kak fyna pilih saya, saya akan sayang kak fyna sampai bila2. haha! teringin jugak nak jumpa kak fyna f2f. :)

nama: umi nazhatul madiha binti ahmadi
email: loveubaby92@gmail.com
umieshasha@yahoo.com

eRzA said...

fuhh meleleh air liur terus mengidam nk mkn mknan arab...eheh..klau ade luck leh mkn kt sini ngan hubby (and bb dlm perut)...ahahahah

Name: Erza
Email: tarabas_man@yahoo.com

Dhia Damia said...

Wuah..menarik entry u kali nie fyna,i pun nak cube,mane la tau buleh makan free dengan en.hubby yang tersayang kat sini :)

name:Nur Safiah Shaharum
email: mia_yaya8888@yahoo.com

naju said...

bestnye kalau menang GA ni. suka makan. nom nom nom

Name: Naju
Email: najwa725[at]yahoo[dot]com

Rina Ellisa said...

sy nak! sy nak! Yehuuuuuu~ *^__^

nama : Rina Ellisa
email : rina_ellisa@yahoo.com

ayienz said...

tak mampu nk makan tempat mahal2 camni.. very exclusive.. ade rezeki,ade la kan... :)

nama : ayien
email: ayienz_88@yahoo.com

naziyatul fatihah said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ne bukan mcm 2 orng mkn nie.. heheh.. masing2 perut kecik. tp cm best jugak. nyum2~

nama : atikah mirmo
email : mizwika@gmail.com

naziyatul fatihah said...

ehhhh...saya join ni.nak jugakkk!

nama: aize
email: naziyatulfatihah@gmail.com

Anonymous said...

fynaa!! nak join bulan ni birthday saya 16/6/86..hope fyna plih saya lah ye..as my birthday present..nak mkn2 celebrate birthday kat sini dgn mr. hubby..tu pun klu fyna plih sy lah..
name: aina
email: aiena86@yahoo.com

Mimy Marizd said...

saya nak makan kat sini dengan kekasih hati saya dan insyaallah bakal iman saya. (:

name: mimy
email: memeylicous@yahoo.com

Sasa Samsudin said...

fyna..sasa nak join sebab sasa tak pernah ada chance nak bawah my love one makan arabian food sebab sasa student..tak mampu nak belanja mahal2 :) hope i get a chance this time ^____^

name : sasa samsudin
email: salbiasamsudin@gmail.com

Dhia Damia said...

Wuah,menarik la gift u kali nie,i pn nak grab la..mane la tahu,boleh makan free dengan en.hubby i :)

name: Nur Safiah Shaharum
email: mia_yaya8888@yahoo.com

Anonymous said...

salam sis fyna...cdapnya tgk mknan 2..yummyy..terus rsa lpar..huhu..teringin sgt2 nk mkn mknan arab tp mhal..sob2..=(

nama:ct
email:pipah_bittersweet@yahoo.com

allysyazmin said...

klu menang nk bg mak n ayah mkn kat sini..sy xnk..nk hadiahkan pd mak dan ayh..harap dapt..


nama: helwa
email: ezzahpinky_cumeyh@yahoo.com

Madiha Ahmadi said...

nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak!

nama: umi nazhatul madiha binti ahmadi
email: umieshasha@yahoo.com

naju said...

terliur makan kat restoran tu. jarang pergi tempat hi class ngan tunang.. ^^

Name; naju
Email; najwa725[at]yahoo[dot]com

Nurul Syahida said...

salam along ! dugaan sungguh nak post comment ni, berapa kali post tak lepas..petanda nak menang mungkin?? he

pantun khas utk along :-

Mimie tinggal di Kolej Melati,
Bercinta pulak dengan Pak Arab,
Wahai Kak Fyna baik hati,
belanjalah kami nasik arab........

you the best kak Fyna ! may Allah bless you ! :)

Ili Nurfarah said...

Ahlan wahsahlan..ecece ckp arab da....

SAYA MAU PERGI MAKAN DI KEDAI ARAB DENGAN TUNANG DENGAN FEELING YNG SGT ROMANTIK DAN SY NAK BUKTIKAN DEKAT DIA PAK ARAB WANGII....DIA SELALU KATE PAK ARAB KETIAK BUSUK..HAHHAA..TAPI DIE XTAW PAK ARAB KETIAK BUSUK TUE LA BUAT NASI ARAB SEDAP SANGATTTTTTT... =)

nama: Ili Nurfarah
email: farra_tue04@yahoo.com

yuna icha said...

saya nak makan dgn kak fyna! huhu...

nama:yun
emel: yunaicha91@gmail.com

Nurul Syahida said...

recomment : **excited sgt td smpai lupa buh name & eemail..

salam along ! dugaan sungguh nak post comment ni, berapa kali post tak lepas..petanda nak menang mungkin?? he

pantun khas utk along :-

Mimie tinggal di Kolej Melati,
Bercinta pulak dengan Pak Arab,
Wahai Kak Fyna baik hati,
belanjalah kami nasik arab........

you the best kak Fyna ! may Allah bless you ! :)

name: nurul syahida bt abdul halim
email: eed_chlamy@yahoo.com

naju said...

nak makan makanan arab. bestnye. sedap memikat. nom nom

Name: Naju
Email: najwa725[at]yahoo[dot]com

cik phiey said...

nak komen satu kali je.. tapi nak that give away! ^____^ plzzz kakak fyna yang santek...hehe
kalo dapat, rezeki saye dan Encik Tunang sye lah.. muahx

nama : cik phiey
email: cikphiey@yahoo.com
direct blog : http://cikphiey89.blogspot.com

{ yaya } said...

Salam Fyna,

rasa macam nak try makanan arab..hopefully,adela rezeki! TQ anyway 4 the giveaway organized :)

Name: Yaya
Email: nurillya25@gmail.com

m i a said...

salam Fyna,

oyea! nak makan makanan arab dengan ibu yang keseorangan kat rumah. baru tadi brcerita tentang nasi arab, mungkinkah sama? hehe. hope dapat peluang amin amin.

Nama : Mia
Email : gardisareyou@yahoo.co.uk

thanks Fyna

hasmiza said...

wow amat best..
sy nk mkn kt cni dgn suami tercinta

nama:hasmiza
id fb & follower: hasmiza abas
email: hasmiza.abas@gmail.com

Anonymous said...

yum..yum...suka makan, nk makan. nak makan ngan mak (Hamidah), ayah (Hamdani) and myself (Hidayah).

email : eeloicede_87@yahoo.com.my

SyUhAdA said...

menarik !

nak mkn dgn kwn2..hehe..

naju said...

bestnye kalau dapat habiskan masa kat restoran ni dengan yang tersayang

Name: Naju
Email: najwa725[at]yahoo[dot]com

MIRA said...

Dekat betul dengan rumah saya. Nak belanja papa sempena father's day! :)

Nama : Amira
Email : amira_coolstar@yahoo.com.my

Anonymous said...

nak!! nk ajk exbf mkn kt situ..
nk amik kesempatan nk last dgn dy..
semester ni last bljr kt cni dgn dy..sem dpn dy parctical..sy dh abis bljr..nk bt surprise kt dy.. nk jdkn ini the best last memory with him T.T :)

nama: fathin
email : athin_usyuk@yahoo.com

~misshuny~ said...

nak makan kat sini dengan hubby!

nama:misshuny
email:hani_awie@yahoo.com

naju said...

nak makan . nak makan makanan arab. bestnye kalau dapat makan!


Name: Naju
Email: najwa725[at]yahoo[dot]com

Izzatipatrick said...

aaaaa sy memang hantu makan...makanan dia smua tempting2 ni terliurrr :)

name: Izzatipatrick
email: izzatipatrick163@gmail.com

naju said...

saya nak menang sebab saya nak makan. harap tunang sudi spent time dengan saya kalau saya menang GA ni ^^


Name: Naju
Email: najwa725[at]yahoo[dot]com

nexx said...

mau!!.. mau!!.. mau!!.. mau.. MAu!! dan MAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU lagi!!! (Aummmmmmmmmmm...(=^.^=) miow??

nama ; nerra
email : nerra86@gmail.com

Signorina Syima said...

nak makan dengan skandal lah kat sini. wuhhoooo! cuba nasib. Bismillah....

name: Kakngah
email: syima.kamal@gmail.com

Anonymous said...

WOW! superb giveaway. bagus utk buat surprise pada yang tersayang. nak cube nasib jugak. hee...

nama: nurul liyana rusman
email: liyanarusman@gmail.com

Anonymous said...

bestnya kalau buat suprise dekat abah sempena besday dia :)
nak cubalah mana taw rezeki abah ^_^

nak makan kat sini dengan my beloved daddy
nama : farah
emel : nurfarahin91@yahoo.com

JarN Eha said...

nak mkan kat sini dengan family..nk surprise kan ibu dengan abah..rindu kat diorng...dah lame x balek rumah..(nk makan same2 ngan diorng.. kalo dpat...alangkah bestnyerr..:)

nama:jannatul farehah
eha_201@yahoo.com

mieya syamirah said...

saya nak makan kat sini! :)
nama:mia
email:mieyasyamirah@ymail.com

Anonymous said...

Salam fyna,

sy nak mkn kat sini klau de rzeki dpt giveaway ni.. if x, insyaallah smpai juge bile2 mase nnt.

nama : fad
email : fad_wazir@yahoo.com

zati said...

Wow bestnya, mesti sedap! Tak pernah pergi, teringin sangat nak makan kat sini dengan si dia tersayang. Fyna, nakkkk3 :D

Nama: Zati
Email: zatihanani2402@gmail.com

safarinnhhyahaya said...

saya nak makan kt sini wif my luvly dear..
nama:ina
email:hana_qeemie@yahoo.com

saadah saadun said...

hye fyna:

i teringin nak makan kat sini dengan bestfriend i yang awesome

nama: saadah saadun
email: saadah_saadun@yahoo.com

isha said...

nak makan dengan bakal suami!!

nama: aishah
email: pureclass88@yahoo.com

isha said...

nak makan dekat sini dengan bakal suami!!

nama: aishah
email: pureclass88@yahoo.com

isha said...

nak makan dengan bakal suami!!

nama: aishah
email: pureclass88@yahoo.com

isha said...

nak makan dengan bakal suami!!

nama: aishah
email: pureclass88@yahoo.com

Cik Wani said...

nak makan sini jugak!!!

nama; wani
email: hazwani_ali@yahoo.com

thanks fyna!

mi$$ Wh@teveR said...

wani naaakkkk sangat makan kt sini untuk celebrate mini honeymoon dengan husband sebelum di berangkat pulang menyambung tugas di Labuan... nak tinggalkan kenangan paliiinnggg manis kat sini bersama suami tercinta.....


nama: wani bullah
email: hunnie_wani@yahoo.com

cik_za said...

mawu kak fyna !! hehe :)


nama: zarina
email: 4zaroses@gmail.com

Izzati said...

bestnyee nak naakkkk

nama:izzati
email:izzatisalleh91@yahoo.com

thanks kak fyna :)

Lyn said...

Nak makan kat sini dengan adeq,mak dan ayah!!

nama: lyna
email: linaly.barcelona@gmail.com

Anonymous said...

me want..nom!nom!nom!

nama:sakinah
email:ahmoi_comey@yahoo.com

mira@mia@yong@kakya said...

nak mkn kat sini dan menjernihkan hubungan dengan seseorang :) hope i can get this chance !

name: nurul amira
emel: nurulamira91@gmail.com

Anonymous said...

myfeveret!i want...

nama:sakinah
email:ahmoi_comey@yahoo.com

thankyu kak fyna :)

Dhia Damia said...

Wuah..menarik entry u kali nie fyna,i pun nak cube,mane la tau buleh makan free dengan en.hubby yang tersayang kat sini :)

name:Nur Safiah Shaharum
email: mia_yaya8888@yahoo.com

Dhia Damia said...

Wuah..menarik entry u kali nie fyna,i pun nak cube,mane la tau buleh makan free dengan en.hubby yang tersayang kat sini :)

name:Nur Safiah Shaharum
email: mia_yaya8888@yahoo.com

zalilah zait said...

nak jugak memeriahkan suasana kat sana nanti...dapat la menambahkan lemak di perut ku ini...huhuh (dah macam pantun)...

name :nor zalilah mat zait
email:slotakasia_eila@yahoo.com

Anonymous said...

nak makan dekat sini dengan mak yang tersayang
nama: nurul atika afifa mohd dzulkefly
email: faizalatika@yahoo.com

Sekeping Hati said...

Alamak! hadiah giveaway MAKANAN? YES! saya seorang yang sangat suka makan without worry about gain weight! HEHE. So, saya nak JOIN & harapnya bertuah! =D

Nama : HANA
email : anna_h3artthr0b@yahoo.com

Sam'sDaughter • said...

nak makan kat sini dengan mama anys :)

Tapi kalau saya join apa2 tak pernah nak menang kak :( so sad . hehh .


nama : anys
email : aneyzsamsudin@yahoo.com

intaNadia said...

bestnye kalau dapat makan dengan my bf

name: intan nadia
email: nadiash.0220@gmail.com

syuhadah rashid said...

Nak mkn sini gak. nak ajak mak. :)
nama: syuhadah
email: adah_93@yahoo.com

fatinlea said...

saya nak makan sini sebab tak pernah try lagi :)
nama: fatin
email: fatinlea@gmail.com

Nur Khaleeda Zainol said...

saya nak hadiah giveaway ni sebab nak bagi dekat mak and abah . diorang tak pernah pergi makan berdua dalam suasana romantik *kononnya*. walaupun dah tua , tapi tak salahkan . hehehe . kami yang anak anak ni boleh guna duit sendiri . hihihihi .

nama : khaleeda
email : khaleeda_zainol@yahoo.com

Anonymous said...

Mia nak makan kat sini nak pujuk bf yg sedang merajok bapak lame.. Harap2 pas dapat blanje mkn die ok.. =D ╋╋ム ╋╋ム ╋╋ム =)).

Name : Mia
Email : mia_nazmi88@yahoo.com

Cik Lily Akalily said...

Saya nak makan kat kedai makanan arab ini sebab saya stress baru putus cinta.Haihh :(
nama: lily akalily
emel: lyl_hlovate@ymail.com

mahirahmahmood said...

wahhh..tak pernah lagi makan makanan arab..nk try! hehehee..the restaurant view is nice when i see in your picture..really want to taste the food there with my lovely boyfriend..:)
thanks fyna..really hope saya terpilih nt..

my name: Nur Mahirah
email: froozie_gurl@yahoo.com

mahirahmahmood said...

hoping dapat makan kt restoran arab ni..tgh tension dgn final exam,so if dapat chance,saya nk lepaskan stress dengan makanan yg sedap..hehe..hope saya terpilih..:D

name:nur mahirah
email: froozie_gurl@yahoo.com

Miss Dally said...

MasyaAllah...saya ni dahla kuat makan,suka tengok makanan yang menarik, best & for me kalau sy bertuah ke tempat mahal macam ni syukur sangat2..Bukan senang nak dapat makan free kat tempat mahal kan? Arghh! mahu makan sini! Hope bertuah :)

nama : dalila
emel : pinkydally@gmail.com

azurin ramli said...

kalau menang nak bagi sebagai hadiah kat abah dgn mama kita sbb ulangtahun perkahwinan dorang nak dekat .

nama : azurin ramli
email :azurin93@yahoo.com

azurin ramli said...

kalau menang nak bagi sebagai hadiah kat abah dgn mama kita sbb ulangtahun perkahwinan dorang nak dekat .

nama : azurin ramli
email :azurin93@yahoo.com

NurZalwani said...
This comment has been removed by the author.
SharifahZakiah said...

I want to eat at as salam restaurant !!! Yela saya student mana mampu nak makan mahal-mahal, saya nak reward diri saya lepas berusaha masa exam nanti dengan makan kat sini. Plus saya suka makanan arab :D. Nak bawak akak, sebab dia boleh cari jalan g sini. haha.


nama : Sharifah Zakiah Syed Sulaiman
email : broken_toys182@yahoo.com

SharifahZakiah said...

I want to eat at as salam restaurant !!! Yela saya student mana mampu nak makan mahal-mahal, saya nak reward diri saya lepas berusaha masa exam nanti dengan makan kat sini. Plus saya suka makanan arab :D. Nak bawak akak, sebab dia boleh cari jalan g sini. haha.


nama : Sharifah Zakiah Syed Sulaiman
email : broken_toys182@yahoo.com

Thanks kak fyna. I love you. haha bodek sket :P

armyza said...

woww,..jom bwak org utara mkan mkanan arab....
nk mkan ngn kak fyna la,..f2f
utara+utara= jmpa kat kdai pak arab


nama: Ku Zuzarmiza
email: ku_zuzarmiza8889@yahoo.com

Anonymous said...

Nak melantak kat sini dengan Momot (wah,nama takmo manja lagi kan hahaha,Fyna sila muntah) sempena I dah habis perah otak selama 4 tahun yang penuh dengan penderitaan batin (ambil kos yang tak diredhai hati memang azab hoi) dan sempena nak memulakan sesi tanam anggur dan menternak lemak secara berkala ;)

Name : Aina
Emel : bahakbapak[at]gmail[dot]com

Anonymous said...

Ok.Tempat nih menarik n cantik.tempat nih belakang rumah i saja.. nak makan kat sini dengan dengan You.! (=

NAME: Izhar
Email: Amiruljefry@yahoo.com

Anonymous said...

NAKKKKK, FYNAAAA!!! :D

NAME: Sha Lew Lew
EMAIL: shahirah.mnor@yahoo.com

eydamcdaa said...

nak makan kat sini jugak !! :)

nama : eydamcdaa
email : damiabatrisya52@yahoo.com

Nurul Syahida said...

Mimie tinggal di Kolej Melati,
bercinta dengan Pak Arab,
Wak Kak Fyna baik hati,
belanjalah kami nasik arab....

teringin sangat dah ni kak fyna..
name : nurul syahida bt abdul halim eed)
email : eed_chlamy@yahoo.com

noor een said...

takpenah mkn nc arab lagi..nak makan nc arab dengan en tunang sy yg tersayang..harap sis fyna pilih sy :)

nama: noor azreen mohd rozi
email: noor_een86@yahoo.com

Madiha Ahmadi said...

nak makan kat situuuu!!

nama: umi nazhatul mdiha binti ahmadi
email: umieshasha@yahoo.com

mieya syamirah said...

saya nak makan dekat sini! :)
nama:mia
email:mieyasyamirah@ymail.com

Unknown said...

mesti sedapkan makanan arab? orang cakap owesome. boleh bawak si jejaka sekali. WOW!!! mesti menarik.. CAN'T WAIT =D

Unknown said...

Mesti sedapkan makanan Arab? Orang cakap awesome! Bolehlah ajak si jejaka sekali. WOW!!! CAN'T WAIT =D

Unknown said...

Mesti sedapkan makanan Arab? Orang Cakap Awesome! Bolehlah ajak si jejaka bersama.. Memorable moment in coming. WOW!!! CAN'T WAIT =D

Nama: Nur 'Afifah Raman
Email: afifah.raman@yahoo.com

qieranna said...

menarik tul hadiah giveaway nih..tak pernah lg join giveaway yg tawarkan hadiah makan2...kalu sy menang boleh la bwk en hubby smpena birthday dia bulan jun nih..

nama: qieranna
email: qierannaa@gmail.com

YanaFazlyana said...

nak bawak bestfriend sempena hari jadi dia akan datang. sebab die suka makanan arab hahahaha

nama: yana fazlyana
email : nana_oren5@yahoo.com

RidhZla said...

sedap nya.. i nk mkn kat cni.. boleh celbrate birthday org tersayang.. it would be a sweet memories...

nama : azla
email: ridhzla@gmail.com

qieranna said...

ramai gak yang nak makan nasi arab ni..harap2 sy bole menang giveaway ni..good luck sumer...

nama: qieranna
emel: qierannaa@gmail.com

Madiha Ahmadi said...

saya nak! 9 jun birthday saya. nak sambut kat sana even da lambat. hehe! pilih saya pleaseee. iloveu kak fyna! :)

niesa said...

Wow!!nice. Hope to win n dapat celebrate with my dad sempena Hari bapa nie...

Nama : Nisa Ismail
email : niesaismail@gmail.com

Anonymous said...

wow.. sungguh mengiurkan... bestnyer klu dapat makan kat sini... nak makan kat sini dengan abang sayang (suamiku)

nama : Elin
email : birunila78@yahoo.com

Sasa Samsudin said...

hai fyna..rumah sasa dekat je kat kedai tuh.hope terpilih ;)

name : sasa samsudin
email : salbiasamsudin@gmail.com

Anonymous said...

bestnye tempat cmni leh bwa tersayang celebrte annversry.. so romantis

nama : wanie
email: wanie_pearlz@yahoo.com

cherryblossom said...

laila getting dinner at al salam restaurant with my majnun...wewittttt...h0h0
nama: cherry
email:cherryblossom8811@gmail.com

cherryblossom said...

kak fyna, nak makan sampai buncit kat sini boleh??hehe
nama: cherry
email:cherryblossom8811@gmail.com

cherryblossom said...

berangan nak dinner dengan encik ehem2 dekat sini..theme pakaian ala arab with arabian makeup style versi kak fyna..hoho...=)
nama:cherry
email:cherryblossom8811@gmail.com

Anonymous said...

nak makan kat sini... nak makan kat sini... tukar suasana.. mana tahu rezeki berpihak pada saya... :) boleh buat kejutan kepada Cik Abang

Nama: Jee Mansor
Email: jeemansor86@gmail.com.my

Teacher Koko said...

First time blogger bagi Makanan sebagai Giveaway. Sgt la rare. If Cik Fyna select me as one of the winner, this would be the best moment for me n mak!

Teacher Koko said...

Nama: Teacher Koko
Email: dakwat_coklat@yahoo.com

CIK LAVVY said...

Budak kecik ni nak makan puas-puas dan kongsi dgn budak besar yang gerenti makan habis :)

Name: Cik Lavvy
Email: fatymazahra@yahoo.com

Anonymous said...

nak makan jgk! makan like a boss dgn kawan2...!

nama: Jaa
email: azlizamurad@yahoo.com

fara anak abah said...

Fara nak makan jugak!mkn sedap2 dgn boyfriend lepas penat2 balik hospital
Nama:fara
Email: declosette@yahoo.com

cik dyla said...

nak makan dekat sini jugak!!

nama: cik dila
email: fadh.jams@gmail.com

cik dyla said...

cik fynaa... cik dila nak mkn kat sini!!

nama: cik dila
email: fadh.jams@gmail.com

cik dyla said...

bismillahirahmanirahim.. harap2 dapat makan kat sini.. amin..

nama: cik dila
email: fadh.jams@gmail.com

tulipituadalahaku said...

hidup ni kne slalu rebut peluang dan kutip pengalaman..sebab peluang hanya datang sekali je..so knp tidak utk mencuba setiap peluang yg ada..soal rezeki itu bukankah semua di tangan Tuhan..

nama: tulipituadalahaku
email: tulipituadalahaku@gmail.com

Nama Saya Tyra said...

nak makan dengan abah saya disini :))

Nama : Nurul Athirah Khosim
Email : tyra_dhia07@yahoo.com

radius7529 said...

saya nak makan dengan lahapnya sampai kenyang. tp baca bismillah dulu ...

name: taufik
email; radius7529@gmail.com

cik aletheea: said...

saye x de abah, saye x de boifren, mak saye jauh....tapi saye tetap nak makan nasi arab.. nasi arab..nasi arab.. besh woooo...
bleh makan dgn banyak nye..o yeay!

name : aletheea
Email : hyde.dea@gmail.com

Anonymous said...

LAPARNYA =.='

name: ayuni
emel: yunask_0415@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

Unknown said...

It is for FREE? For real? Lets grab it!!

Nur 'Afifah Raman
afifah.raman@yahoo.com

cik marikh said...

pada sesiapa murah rezeki + bertuah, tahniah!

kepada cik fyna, terima kasih kerana sudi belanja diantara kami ni makan makanan arab... adios!

marikh
marikhimars@gmail.com

Evangeline said...

O_O!

NAZURAH

nazurahiskandar@hotmail.com

Anonymous said...

Wow!!!! seronok nya jika dapat menikmati makanan arab bersama rakan-rakan dan Encik tunang sebelum melangkah ke jinjang pelamin nanti.

nama : Rafidah
Email : fidamie@gmail.com

Eka Jamaludin said...

waaa. untung badan eka,perut eka kalau dpt makan time birthday nnti. memandangkan birthday tidak lama lagi :')

nak makan dengan abg bopren. hihi

nama: eka
niazulaikha@yahoo.com.my

Hiddy Asri said...

bakal tmpt anniversary dgn hubby :)

nama : HiddyAsri
email : norhidayah.m@gmail.com

Hiddy Asri said...

Ya, Maulana. Kasi ana mkn sinilah :)

nama : HiddyAsri
email : hiddyasri@gmail.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

NadyaBubble said...

Kita join sebab nak bagi mak & ayah gift ni sebagai hadiah anniversary ;)

Nurul Nadiah Binti Mohd Ali
nadeeah23@yahoo.com

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 1240   Newer› Newest»