Wednesday, May 9, 2012

tutorial : easy hijab style ( my fav )

assalamualaikum

ramai gila request pakai shawl style ni..ni fav style fyna..dari dulu sampai sekarang if pakai pashmina..fyna memang pakai macam ni..sebab selesa and tak lah labuh sangat

baru ni pergi makeup kawin pon ada yang tanya =) act fyna dah buat dari 1/2 minggu lepas tapi tak sempat nak buat entry..

owh ya maybe esok sampai ahad no entry ya..sebab fyna nak pergi bercuti! 

yeay!..

me with wani tinggi hahaha

so ni lah style tu..sangat kemas..selesa..tak panjang mengurai..boleh je adjust nak singkatkan or nak tutupkan dada ok

video ni fyna buat tutup dada =)

enjoy



sorylah..tak ada any tulisan untuk direction sebab may movie maker rosak! =.='

harap paham la ye even bisu je hahaha 


muka pelik! hahaha

hope you guys like it! thanks for watching! <3

owh ya thanks for 6k followers! thank you so much!


12 comments:

Gadis Gingsul said...

kakak'fynaaaa
makin cantik aja....

O'gosh said...

fyna pakai apa pun cantik....

oshin-jamel said...

owh!nmpk senang jew fyna pkai + chantekkkk!!!!tp dpt ker sy sure lama berejam duk dpn cemin..hohoho!

azalia hjsalleh said...

muka kak fyna panjang sesuai la kot pakai cm gitu
muka kita bulat =(

Indah Mulya said...

t boleh try style ni..hehe..thx kak! =]

Aida Jelita said...

senang je rupenye

✿ pink velvet ✿ said...

niceee :) kemas sgt

Anonymous said...

Saya pun suka pakai mcm ni :D tp sebelah tepi leher cepat panas lagi2 kalau pashmina tebal. Haha

♥nurul♥ said...

kak fyna is cantik
kite is hodoh
wuwuuwu

Anonymous said...

Bole belajau ni,utk bakal bini nti.bole tlg lilit kn.hahah ;))


-abg stalker-

Hantu Mekap said...

Fyna,thanks a lot! Woah,teruja betul bila buka tengok tutorial pashmina =)

Okey,patutlah tak nampak besar kat leher,I kalau pakai pashmina gaya macamni,surely berpeluh-peluh kat leher sebab lilit. Rupa-rupanya jadikan sanggul,apasal lah tak terfikir !_!

Thanks again,baru ada semangat nak try pashmina balik,I've been ignore 'em for a while. :)

MiSz fiFiEyQa said...

as always...just pretty and simple...
thanx for the tutorial sis... ;D