Friday, May 25, 2012

siapa tak suka benda free?

assalamualaikum

siapa yang tak suka kupon-kupon murah? bagi yang kedekot macam fyna ni..kupon ni salah satunya untuk jimatkan duit..haha

2 kupon yang fyna suka adalah dari


fyna just beli kupon dari 2 website ni je

selalunya kupon yang ditawarkan super murah ok! kebanyakan separuh dari harga sebenar..
ada jugak restaurant baru yang but promosi..dari rm78 jadi rm20 lebih..kan berbaloi


tapi bukan makanan je..macam2 ada tapi kena berhati-hati la..sebeblum beli..google dulu berbaloi ke tak..k?

fyna kalau nak pergi kl..tak nak keluarkan duit banyak-banyak..beli lah kupon ni..so that pergi kl makan free saja hahaha


eh bukan kat kl je..seluruh malaysia tau! =)

fyna pernah tebus 2 kali dekat penang


6 Tarts (6 Choices) @ John King Pastry, Queens Bay Mall Plaza

fyna pernah beli egg tart kat sini so bila ada diskaun..laju je la beli..hehe act beli bulan april lagi...sebab nak sambut bithday mak..tapi tak jadi..so beli ni untuk mak sebagai gift untuk mothers day =)


2nd




Buy 1 set Free 1 set of Waffle + Icekimo @ Daily Fresh (Jusco Bandar Perda Branch)




adik saya hensem! ahha


jalan-jalan..dapat makan free...best kan? so apa tunggu lagi? jom beli kupon..sure tak menyesal. =)


12 comments:

Ain Syafieqa said...

bestnye...sure nak beli kupon tu

msredcheesecake said...

kalau makan free ke discount ke memang bertambah2 sedap jadinya....

Riena Haiqal said...

eh sapa tak suka kan benda free... rezeki pulak tu.. hihihihi;; :)

Cik Zeeta said...

wahh.. bestnyer fyna

O'gosh said...

Best lagi bila dapat free coupon macam akak aritu....kawan belanja..tau2 je bg kupon g makan kat Manhattan Fish Market....best!

azzahoney said...

dulu pernah subscribe groupon ni kat nset. pastu rimas terus disactivatedkn sbb byk sgt mail masuk. rupanya berbaloi senanye. hmm rugi-rugi. kene activekn blk la rasenye pas tgk sis! he

Nurul Mohammed said...

suka icekimo daily fresh!!! asl kt kl xde groupon nie eh? ke everyday pnye? sedapnye....

inalurvinyou said...

aaron aziz datang makan kek batik kat rumah aku! kau adee?? o.O http://inalurvinyou.blogspot.com/2012/05/kek-batik-secret-recipe.html

mi$$ Wh@teveR said...

Wani pon suka kupon dr dua2 website tu. Yg best diskaun untuk pcutian. Pergh

Cik Yatt said...

smngatnye muke die mkan eskem..

ain dzaya said...

ice kimo tu best kann..ain na makan pun rasa sayang sampai nak nanes...nomnomnom..

Orked said...

BEST NYERR...:)