Monday, May 14, 2012

OOTD : 13 May 2012 Jusco Perda

assalamualaikum

sekarang suka pulak warna yang menarik perhatian ni..hahaha 
dari jauh dah nampak budak DIGI berjalan =P





bracelets : brands outlet sunway carnival RM14.00


sandal : Vincci RM 40 ++


matching tak? =D



tops : forever 21


lokasi : Jusco Perda

18 comments:

♥nurul♥ said...

cantiknya kak fynaaa :DD

qurratu.kushairi said...

fyna, nak tanya, mana beli skirt button2 tu eh? ;)

fyna said...

kn ada fyna bg link tu dear =)

miss farah shaheera said...

kak fyna.. nak order that cardigan!!!

Iera said...

cantik nyer si gadis digi..rindu nk jmpe u lg la fyna :)

Gadis Gingsul said...

cantik but sooo fressh

Nurmujahidah Ismail said...

just found your blog,, and rasa macam nak follow :D follow you kak fyna :D

O'gosh said...

mustard colour rocks

nur nadya said...

sygggg!!! kamu sangat canteeekkkk! =)

Why Farouk said...

omg i love ur outfit babe!

Aida Jelita said...

cantik baju hat dalam tuh

Qa said...

cantik, paling qa suka, baju pink tu.. nice!!

sYiRa LoKMaN said...

suka ni ^_^ nice

sYiRa LoKMaN said...

suka ni ^_^ nice

Anonymous said...

fyna buncit.. hihi.. tp tetap cmel.. :D

Anonymous said...

fyna buncit.. hihi.. tp tetap cmel.. :D

ain dzaya said...

sbenarnyanya kak..pakai pape pun ttp cantik biar di mata kita nmpak messy sgt pakaian tu..tp yg nmpak sesuatu feshion tu menarik sbb adanya sifat confident!
CONFIDENT YER KAK!

"Ooo.macam ni rupanya lelaki...gurlish sekalian sila berhati hati!".

Anonymous said...

Tgok kak fyna pny Blog...tol2 wat sy tertarik...ske ngn syle kak fyna...