Monday, May 21, 2012

murahnya!

assalamualaikum

trend pashmina pelan-pelan berlalu..sekarang trend tudung bawal pulak..fyna dari dulu lagi suka tudung bawal..cewah! kalau dekat rumah tudung bawal la banyak dari shawl..time sekolah dulu tudung bawal putih adalah wajib kan! haha

tapi tudung bawal sekarang..kain dia dah tak sama dengan tudung bawal dulu..

dulu kena bawak cermin sebab tudung bawal dulu susah sikit nak menjadi bulat elok..lepas tu terus tak ada mood sebab tudung dok kelepet-kelepet

sekarang tudung bawal dah advance! kain pulak dah tak macam dulu..kain senang dibentuk..lagi cantik sebab warna dia semua ceria-ceria

sekarang fyna in love dengan tudung bawal..boleh nampak muda sikit..kan? =D



see the color..



so in love with this bawal 3 tones

tak panas..
mudah bentuk
tak cepat kedut
tak jarang 
MURAH!

RM13.00 SAHAJA!

kat mana nak beli?


semuanya murah-murah and cepat SOLD OUT! 


RM 9.00 SAHAJA


inner lace RM 20.00 SAHAJA

and many more

so korang boleh la ke page 


untuk tengok tudung-tudung yang cantik and murah..plus owner dia sangat cantik and service tip top

so kepada yang tanya fyna mana nak beli tudung bawal yang murah and kualit bagus..beli dekat sini ye..

korang tak akan regret!






7 comments:

Srikandi Utara said...

mmg bawal sekarang dah xsama dgn dulu, kualiti bawal dulu yg teruk la menyebabkan saya pakai tudung ekspress.... skrang kembali jatuh cinta dgn bawal:)

Cik Yatt said...

sye pon suke tdung bwal..sbb nmpk ohsem bile pakai..hikhikhik

ucupiza said...

harus terjah ni sis fyna

nur anis said...

tudung bawal mmg cantik..tapi saya lebih selelsa pakai tudung ekspress..:)

_NisaFuzi_ said...

Cantik sangat kak fyna pakai !! Terharu kejap. eh ? hee :D

anyssmiccha said...

skrang bawal da naik blik da..cantik sgt2 sis fyna pakai..

Ayu Rashid said...

sib baik masih simpan bawal duluuuuu. siap masuk kotak tu hahaaaa. sila berbawal semula!