Wednesday, May 2, 2012

me as mak andam : makeup tunang teja 28.04.12 alor setar

assalamualaikum

alhamdulilah..job untuk makeup makin bertambah..syukur sangat..benda dah minat kan..kalau buat banyak kali pon tal bosan ehhe

so kalini ke alor setar lagi..dah macam rumah ke 2 pulak kan

adik fyna cakap kenduri kali ni best sebab makan je..and makanan semuanya sedap! adik fyna sampai bertambah hahaah.. thanks teja untuk layanan yang best,makanan yang best..and dapat main baby yang comel-comel


kejap je makeupkan teja sebab kulit dah sedia cantik..and teja just nak makeup yang soft untuk majlis dia



tekun memekapkan teja hehe




posing sikit

dengan mak andam yang over warna tudung =.=
this 2 lovely gurls sangat la peramah and nice..sama umur dengan fyna..hope boleh jadi kawan sampai bila-bila..insyallah =)


so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then






7 comments:

ika~~ said...

rsa mcm knal..mcm my junior kt uitm shah alam dlu :)

Anonymous said...

Thnks Fyna... rasa mcm xpcaya je my face leh jadi cmni...terasa lawa sat.. sat jela...hahahaha.. pic b4 tu mcm m.cik da teja tgk....hahahaha.... abaikn..yg ptng pic after...hehe

Heart Crusher said...

simple je dia pkai ngan tudung n lace very simple like!!!

Chikova_Airashii said...

lawa nye tudun kuning tu..
*adk saye kate..ekekeekee

cik chinta said...

tdung fyna cntik

Anonymous said...

kak fyna ,lips pengantin tu pakai apa eh ? nak tahu sbb lawa lah .

Anonymous said...

Fyna u r so talented!! u did a good job!! i'm so fall in love wif ur style make up <3 <3