Thursday, May 3, 2012

me as mak andam : makeup tunang liyana 29.04.12 jitra

assalamualaikum

kali ni ke jitra pulak..1st time sampai ke jitra..tak lah jauh mana rupanya ke jitra untuk makeup liyana tunang..meriah betol kenduri liyana..even sikit je orang

tapi yang bestnya majlis ni semuanya on time..lepas makeup semua..pihak lelaki datang..terus bertunang then makan..tak payah nak tunggu-tunggu dulu..and tak rushing..relax je..hehehe

tq liyana untuk makanan yang sedap and layanan yang istimewa..

and ada kawan emak liyan tiba-tiba tegur fyna " ni kak fyna kan?" eh malu pulak..terus la hulur bisnes card haha..neves act time tu =P


kulit muka liyana dah flawless..just letak foundation nipis-nipis pon dah cukup..and soft makeup untuk menyerikan lagi wajah dia







cantikan dia!



with mak andam comels haha

so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)

till then

10 comments:

ZatyZizi said...

kak fyna cantekla in yellow ! hee ~ comel comel .. :D

Tasha said...

nice la kak fyna~

nak merasa jugak kena solek,heeee

Chikova_Airashii said...

naek betul seri orang tu lepas kene mekap..

Cik Siti Hajar said...

fyna nak tanya.. letak eyeliner bawah tu separuh je ye? then, letak white eyeliner ke?

PaddyjOy said...

yg tanya 'eh ney kak fyna kan?'tu kawan kami la..kami p jgk knduri tu tapi tk smpat jumpa kak fyna la.. :(

leyzajamil said...

congratz fyna..hasil seni kreatif make up fyna ni btl2 great!!! teringin nak bkenalan dgn fyna lbh dekat..

Anonymous said...

make up ok..semua cantik tapi kat water line tu nampak janggal sikit la ....

Aida Jelita said...

kita kan sama-sama comel hahaah

khalifah said...

kak fyna..harimau malaya nampak..ahha.!.cntik la.tp,blum nk tunang or nikah..nnti ble msuk fyna dlm list as my mak andam..:)..btw,jom tgk sabun ni..bgus untuk kulit

http://apricotp.blogspot.com/

CIK JATT said...

wahh!! berseri-seri. cantik