Tuesday, May 8, 2012

me as mak andam : makeup tunang Diana 05.05.2012 Sungai Petani

assalamualaikum

act date 5.5.2012 dah di booked oleh ummie dari pendang..and diana pun kebetulan nk date ni..and kebetulan jugak both majlis start pukul 11 pagi...tapi diana nak jugak fyna makeupkan..fyna cakap boleh..tapi kena makeup awal..pukul 7pagi..and diana agree 

ni makeup paling awal fyna pernah buat..bagun pukul 5pagi siap-siap and kemas beg semua..pukul 6 pagi terus bertolak ke Sungai Petani..waaaa orang baru bangun..kite dah serbu rumah orang ahhaha..

rumah diana cantik sangat! and diana sangat cantik and putih gebu! jelesnye


owwwwwwwwwwwww siti nurhaliza! 
ada yang cakap macam izara..

kulit dah cantik..dah..just letak nipis-nipis je foundation =)


the makeup =)


selendang tu diana nak fyna buata ala-ala irma hasmie time bertunang..tapi fyna tak perasan sangat..main hentam je..and diana pon kata ok ok ok macam ni macam ni..haha

another picture






with the mak andam mata bengkak lagi..

ini gambar dari her camera..alhamdulilah amkeup stay macam tu time majlis..hehehe




                         so kepada yang nak khidmat fyna and adik fyna..boleh email di
                         fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)


23 comments:

Anonymous said...

Cantik......memang class la Cik Fyna ni....

oshin-jamel said...

gojes!! teringin nk dimakeup oleh fyna..tp jauh sgt...hehehe :)

Asmalina Ramlee said...

sis..meh jenguk belog as.. heheh ada entry untuk kamu sikit.. n i curik satu pic kamu..

Shu Shinju said...

gorjesnya dia..mmg..mcm izara aishah..

T.Tania said...

serius, sy tgk pun mcm ade iras2 izara.. hahaha ;) terbaik laa fyna mekap!!! suka3

aDisH.sHidA said...

cantik nya.......

my name is hafizah said...

fyna.. ajar la cane nk lukis kening.. guna alatan ape bawu nmpk lawa... heheh..

Cik Yatt said...

srius sngt lawa sis nye makeup..huhu..tapi sis duk jauh sngt..kat utara..huhu

Ardini Izzati said...

Cantik. Pandai laa kak Fyna makeup! :)

ezzamalik said...

cantik,ni lelaki lelaki tu dari sabah kan?

Cikpuan rara said...

hidung nya mancung tol.

[z@ck] said...

berkenan tang mekap mata tu..sgt cantik.will definitely book you when the time comes =)

O'gosh said...

cantik...nasib dah kawen...kalu x sure akak 'push' fyna datang gak ke kl ni...huhu

Cik Anis said...

cantik ^^

iyka zulaika said...

simple! haah la sikit mcm izara. part mata kot :) cantik la fyna make up :)

faY said...

cantik! before makeup muka diana mcm rosmah mansur haha dh makeup mcm izara

TeQah Khaire said...

yeay seems like izara ..

airmatakasih said...

kak fyna,sgt lawa akk make up..mse bfre make up mke dea mcm nmpk mature sgt,after make up waoo amazing..nmpk muda n ade mcm ct skit2:)

Qa said...

wahh cantiknye!!!! semua cantik, but paling suka dgn kening, pandai kak fyna buat kening, huuhuhu sebab iqa tak pandai buat kening..hmm

RazFiRa said...

a'ahlaa macam izara.. :)

nice job!

Hantu Mekap said...

Fyna,macam mana eh you pakai pashmina tapi tegak je tak melepek. Nice gila. Plus nampak kemas sangat, me kalau pakai, hahaha serius serabut.

azalia hjsalleh said...

simple aje.. chantik sgt

fyna said...

Hantu Mekap : dear..cuba tengok entry baru..ada tutorial pakai shawl mcm tu =)