Friday, May 18, 2012

makeover and family photoshoot!

assalamualaikum

ni 1st time fyna and adik buat family photoshoot..alhamdulilah menjadi jugak hehe act ni yang promosi haritu tapi 1 May haritu baru boleh buat sebab baby aniq demam

tengok famly ni sangat la best..and aniq sangat la comel..hubby   sangatlah sporting! best buat photoshoot dengan diorang..semua sporting!

jom tengok fyna buat makeover dekat yatie



amacam? ok tak makeup? makeup dalam kereta ja ni tau! haha

kulit yatie tak ada masaalah cuma ada jerawat di dahi tapi tak nampak sebab tutup dengan tudung.kulit yatie hitam manis..sangat suka makeupkan orang yang kulit macam ni..guna warna soft soft pon dah cukup


cantikkan dia!


couple photoshoot..macam tengah bercinta kan? <3


happy family



baby aniq!


aniq with mummy


aniq with daddy 


fav!

2jam tak penat langsung..melayan kerenah aniq yang dah penat pose pon best haha...

cant wait nak shoot my best friend and her husband and amirul! i miss amirul so much!

so if ada yang nak shoot family macam ni..

boleh email di fynahere85@yahoo.com..pakage kami bermula dari rm100 =)  

bye!


11 comments:

pinkcolour82 said...

MAKE-UP N PHOTOSHOOT COMEIIIII :-)

roziahojijie said...

Cantik nyee gambar tu !! tak mcm dah kawen pun . sumpah comel baby tu , mommy dye n daddy dye pun comel .. :D

Isha Sams said...

akak , lau edit photo kan . nak nampak lagi cantik cer akak guna software intagram . serius cantik kak :)

fyna said...

@isha : hehe akak guna adobe photoshop syg..instagram pon cntik..dia instant kan..tp akk tak suka sangat..seronok2 boleh la =)

MiSz fiFiEyQa said...

happy family..geram tgok aniq ni..comel sgt..hee..btw mekap pun gojes as alwez.. :)

cik kumbang said...

bestnye huhu
frust xdpt minta fyna tacapkan ms konvo hr tu sbb tarikh konvo clash ngan event fyna kat SP sob3~

RazFiRa said...

comelnye anak mereka :)

Gadis Gingsul said...

bestnye....

Gadis Gingsul said...

kak'long make up si mama tuu hehhe...
natural...cam mana wat cam tuu

hanabunga said...

catiknya gambar yg lambung aniq tu :)

Cik Anis said...

speechless.. just to say CANTIK :)