Friday, May 4, 2012

makan besar with family

assalamualaikum

act dah lama plan nak belanja mak ayah makan makanan yang best-best tapi mesti tak jadi..=.= time birthday mak pon mak bz..haish

alhamdulilah..menjadi jugak belanja my parents..cuma ayah je mula tu tak nak pergi sebab banyak kerja pejabat =.= tapi lepas dipujuk..cair jugak ayah..ahha

so disebabkan 1 may baru ni semua keai makan pakat cuti bersama-sama..so last minute we choose

the manhattan fish market


yums! 
gambar bawah tu ikan besar tu special for my daddy...hehe salad for my mummy..oyster goreng my lil sis fav
 
fried country mushroon..all time fav RM 9.90
Manhattan flaming Seafood Platter RM 52.90
Garden Salad RM 9.90
Fiery Hot Whole Baramundi RM 41.90
and dengan minuman semua..total up RM 197.90


1st time makan benda alah ni sampai licin

jom tengok gambar! =D


my sis and her boyfie

susah kot ayah nak ambik gambar sambil senyum haha


mommy


lil sis


this is mua.ahahaha

nom nom nom



ini adalah normal kan bila adik lebih tinggi dari kakak! kan? kan? kan? =.=


our precious !




daddy!

honestly this is the best place untuk makan with family

my parents tak pernah makan dekat sini sebab jauh dari baling..tapi this time ajak jugak datang..hahah

and fyna tanya ayah..amacam ayah? sedap tak? ayah kata sedap! nanti belanja lagi..hehe

our famly akan complete kalau ada mimi =(

rindu mimi

till then


9 comments:

Miss Amateur Cook said...

banyak jugak adik fyna

Aida Jelita said...

agak-agak kalau ada mimi mesti gambar dia yang banyak! hahaah

:: illma L-Y :: said...

sedapnyaa...

Gadis Gingsul said...

mmMhhhh sedapnyaaa baauuu....
nak ikottt makan bolehh...

errr,,,mimi tak dapun kesian
klu ada mimi ne lagi best
soo happy family akak

AhmadNoy said...

hmm, serru nih...
Bagi donk..

mashi said...

muka ayah fyna ada iras2 pakcik saye la

cik chinta said...

mimi xde, trus x meriah

ADEEYA said...

sedapnya makanan ;)

MiSz fiFiEyQa said...

aaa...rindu rumah...rindu nak makan sama2 dgn family..sob3...
btw baju akak sedondon la dgn baju daddy akak..ehehe...