Wednesday, May 16, 2012

Majid Chelor-Chelor : good for diet!

assalamualaikum

baru ni semperna hari ibu..ayah bawak mummy jalan-jalan di penang! cewah tapi ak bestnya fyna ada job dekat alor setar so tak dapat join..=(

tapi fyna and adik fyna nak jugak merasa tido di hotel sebab dah lama tak tido di hotel dengan family..so lepas habis makeupkan pengantin pukul 5 petang terus gerak ke penang! wah sangup tu..

and tak lupa jugak berhenti di RNR untuk solat and MANDI! ahahahha kereta dah jadi rumah..penuh baju untuk 4 hari..dah la kereta kecik je =D

sampai pon dah malam so ayah ajak makan di satu food court ni..sebab dah muak makan nasik je..

we choose

MAJID CHELOR - CHELOR






segala fishball,semua..telur and sotong..macam-macam la..si cucuk dengan lidi..setiap lidi ada warna tertentu untuk tentukan harga..tapi kami makan je..tak tengok pon harga semua haha



then masukanlah dalam ni..rebus sampai masak then cicah dengan kuah kacang + sos ala yong tau fu

sedappppppp! even simple je


setiap meja memang dihidangkan dah seafood ni..and bawah meja ada tong gas..so pilih je la meja yang berkenan =D


daddy!


kenapa me look like makcik makcik? hahaha

muka penat terus nampak tua..huh!

so total up 6 orang makan rm50 only..kenyang sangat

lokasi
Padang BrownGeorge TownPenang



7 comments:

awek retro said...

i pernah makan kat situ dulu..memang awesome...best...bole makan sampai muntah..hihihi

Cik mama said...

mcm sedapp jerr, cik mama penah mkn yg rebus2 cam ni, aduhh memg kenyang gilerr... Syukur masih ada utk di mkn.. ^_~

Cik Anis said...

wah best ni ^^

hanabunga said...

ooo rebus pulak eh. hana selalu makan yg bakar punya. teringin pulak nak rasa yg rebus cmni!

Aida Jelita said...

muka adik fyna yang kecik tu dah macam muka mimi. sejibik!!

Noraini Suhaida said...

macm yong tau foo jugak kan ni..=)

cik ada @ norshuha said...

sis nk tnye kt mn sis bli maxi dress tu. sye cri xpyh lah nk dpt. blh g th kt mn sis bli??