Saturday, May 26, 2012

hangout with friends!

assalamualaikum

act dah lupa bagaimana rasanya keluar dengan member-member..fyna tak ada kawan dekat sini..1st sebab fyna baru pindah kat kampung ni..2nd kebanyakan orang kampung sini umur macam fyna dah kahwin..haha

so kalau nak jumpa lelaki yang sama umur fyna bujang.susah la..budak-budak sekolah banyak lah..

tapi lucky my mom and dad..senang je diorang buat kawan..sebab tiap bulan if ada kenduri dekat masjid..orang kampung mesti datang masak dekat sini. =) 

tah macam mana fyna nak buat kawan dekat sini..sigh =.=

so baru ni fyna decide nak jumpa kawan-kawan fyna yang time sekolah dulu..hehe rindu sangat!

plan yang tak dirancang mesti menjadi kan?

lepas buat job makeup dekat alor setar terus ke sungai petani..tu pon lewat 30 minit..sory guys! hehe


kecoh la baby ni haha


meet up dekat tutti fruity village mall

the brown one..baby..happy person..
pink one is lalily or non..mulut tak berhenti cakap..haha

semua geng PPN SMTSP2!

fyna PPN3 , baby PPN2 and non PPN1


baby posisi selamat!
non oer tinggi
fyna gemok?



i love them! so much!









then kiteorang pegi makan dekat char koew teaw sungai 2..super yummy!


last! karaoke..ni kali ke 3 fyna pergi sejak umur 27 tahun ni..so paham-pahamlah ye kalau suara jatan yang keluar haha



lagu fav my sis


huwaaaa...betoi-betoi nyanyi ni


thanks baby for the treat..baby belanja semua..haha kesian baby..next time my turn pulak ye baby

tq so much freinds selalu ada when i need you guys the most!
muah




16 comments:

RazFiRa said...

fyna gemok celah mane plak.. hehe

bestnye! lame gak x karok!

Gadis Gingsul said...

wohoooo.......soo big heheheh
bestnya....
kak'long pandai nyanyi

Ezy Chiaki said...

saye kat kg ni pon senasib cam fyna..
mmbr2 sebaya sume dh kawen..
hahakk..

lame xkarok..
huu

Aida Jelita said...

nak karok lah petang ni

hanabunga said...

Waah bestnyaaaa jumpa kawan2 lama :)

i.k.o said...

hoho haritu pn mkn charkueytiow kt sini.nice!

ain dzaya said...

tudung pepel tu gile gile2 omeylahh...
sangat cantik....ofsem..tak gemuk pun :)

"Alhamdulillah. ramai sebaya ain dah berkahwin seawal 20 tahun. Bangganya ain ❤ ".

azalia hjsalleh said...

bestnya !
lya dh lama x hangout dgn bff since keje part time =(

miss ana said...

Wah bestnyee... teringin jugak nak hang out same2 ngn kak fyna... hehe... tu pon kalau org sudikan...dah lame x hangout ngn bff..lagi pon x ramai kat sini. semua duduk jauh2. (^__^)v

Cik Yatt said...

sronokkan kuar ngan mmbe yg dah lama tak jmpe..pergh C.K.T tu..dah lama tak mkn..nyum3

khairul akmal bin azman said...

amboi..
member2 ang semua ganas..
tang muka ang..
ala2 gadis melayu terakhir
hehe..


*nice make up.. :)

miss eira said...

la..fyna dax smtsp2 jugak ke??

mi$$ Wh@teveR said...

Umah skrg kak fyna kt mana?

Hidayah Rusli said...

fyna pakai apa pun cantik :) suke tengok :)

Cinta Misteri said...

Fyna gemuksS??? ehhh salah baca ker?
u so sweet laa Fyna, nak tuju lagu kat awak ni;

http://youtu.be/33aZXvvwdag


nanti gi dengar ehhhh :)

Love, Yui said...

rasa bangga pulak jumpa blog akak. saya super-super-super-infinity junior akak.. :)